Instalarea motoarelor cu șuruburi

Redresor de viteze în conformitate cu standardul tehnic Q / MD1-2000 pentru proiectarea și fabricarea standardelor de calitate. Produsele în conformitate cu standardul național GB10085-88 vierme vierme parametrii bazați pe absorbția de cele mai avansate tehnologii la domiciliu și în străinătate, noutate unică a "cutie pătrat" în afara structurii, cutia arata frumos, din aliaj de aluminiu de înaltă calitate mor-turnare. Parametrii tehnici: Putere: 0.06KW ~ 7.5KW Cuplu: 2.6N · m ~ 2379N · m Raport transmisie: 7.5-100 Reductor de vierme Model: RV25, RV30, RV50, RV50, RV63, este de a controla viteza de transmisie mecanică, utilizat pe scară largă în domeniul mașinilor industriale.

instalare

1, în conformitate cu cerințele reale ale unei varietăți de forme de instalare, pot fi instalate șase laturi;

2, instalarea trebuie să fie puternică și fiabilă;

3, motorul original, reductorul dintre instituțiile de lucru trebuie aliniat cu grijă, eroarea nu trebuie să fie mai mare decât utilizarea cuplării diferenței admise;

4, după instalarea rotirii mâinii, trebuie să fie flexibil, fără fenomene de blocare.

Creșteți cantitatea de ulei

Mulți utilizatori nu cunosc numărul de unelte cu melc pentru a mări cantitatea de combustibil care trebuie să fie adecvată, în ce condiții să se adauge unelte cu melc, iar unii utilizatori nici măcar nu clar dacă statul este în funcțiune sau sub starea cantității de combustibil. Observați și adăugați combustibil conform instrucțiunilor. Adăugați ulei în poziția 2/3 a ferestrei. Iar aceste date se află în starea de oprire, Notă: Nu rulați în mașina cu melc melcat pentru a adăuga starea de ulei de lubrifiere. Deoarece în funcționarea reductorului cu melc melcat, piesele interne ale angrenajului sau roata viermei atunci când conduceți funcționarea internă a uleiului lubrifiant, dacă în acest caz pentru a determina cantitatea de angrenaj melcat, poate fi plină, pot exista mai mică decât fereastra de ulei de 2/3 și chiar poate să nu aibă ulei.

Prin urmare, în starea reductorului cu melc melcat pentru a determina cantitatea de ulei, atunci diferența dintre cantitatea reală de ulei este relativ mare, se recomandă oprirea funcționării angrenajului melcat pentru a măsura cantitatea de ulei și a adăuga cantitatea corectă de ulei de lubrifiere.

Selectarea selecției

Instalația reductorului reductorului cu melc se bazează, în principiu, pe dimensiunea ieșirii reductorului de viteză pentru a determina dimensiunea consolei reductorului, atâta timp cât forma și dimensiunea interfeței se potrivesc, mărimea arborelui de ieșire a reductorului într-un anumit interval poate fi pe modelul de suport pentru reductor în sus și în jos Dacă alegeți să utilizați consola reductorului de bord, mărimea instalării reductorului și consola reductorului nu se potrivește, într-un anumit interval, pot accelera conexiunea plăcii de control și a reductorului pentru a satisface cerințele utilizatorilor.

Selectarea cadrului de reducere a angrenajului. În principiu, în funcție de dimensiunea diametrului arborelui de ieșire al reductorului pentru a determina modelul rack-ului, atât timp cât forma și dimensiunea interfeței se potrivesc, mărimea arborelui de ieșire al reductorului într-un anumit interval poate fi pe modelul rafturilor pentru plutirea în sus și în jos. Dacă alegeți să utilizați cu rama de bord, mărimea instalării reductorului și rack-ul nu se potrivește, într-un anumit interval, pot accelera conexiunea plăcii de control și a reductorului pentru a satisface cerințele utilizatorilor.

Nicio mașină de sprijin pentru întărire. Mașina să-și întărească axa proprie fără punctul de sprijin. Arborele de amestecare reprezintă cele două puncte ale arborelui de ieșire al reductorului cu melc melcat, care poate fi utilizat pentru a transmite puterea mică, nu numai sau numai prin sarcina axială mică, agitarea nu este un dispozitiv de amestecare foarte puternic. Amestecarea arborelui și a reductorului trebuie să fie cuplaj rigid, în special pentru cuplarea în formă de JQ sau pentru cuplaj trifazic tip SF pentru cele mai bune.

Selectarea materialelor

Reductorul reductorului de viteză în tehnologia de procesare și selecție nu este realizat, poate provoca defectarea transmisiei. Dar, de asemenea, producătorii de reductoare de viteze în producția de componente pot întâmpina probleme, cum ar fi duritatea reductorului suprafeței dure nu îndeplinește cerințele, șurubul de ridicare a rulmentului nerezonabil va fi o problemă similară.

Deoarece freca cu angrenajul cu melc este mare, plita de vierme este dificil de a împărți cu exactitate înapoi și de eroare de formă și dimensiune și așa mai departe. Prin urmare, prelucrarea suprafeței dintelui cu melc melodic este dificil de a se potrivi cu suprafața dintelui vierme îndeplinesc pe deplin teoretic cerințele stării conjugate. Deci, viermele și dinții de vierme în combinația de materiale de rezistență la uzură și au o performanță bună de funcționare.

Materialul viermelui este în general fabricat din oțel aliat sau oțel carbon de înaltă calitate, suprafața dintelui vierme prin carburizare, răcire sau nitrurare și alte tratamente termice și obținerea unei durități mai mari, duritatea este în general între 35 --- 55HRC, dar mai mult de 60HRC de.

Folosit pentru lucrul cu roata dințată în bronz de staniu, cel mai ideal în tehnologia de procesare pentru turnarea centrifugală a celor mai bune proprietăți mecanice, urmată de turnarea cu matriță metalică, efectuați cea mai mică turnare cu nisip.