Vibrații cu structură compactă

Reductorul reductorului de viteză este un raport compact, transmis și, în anumite condiții, cu funcția de auto-blocare a mașinilor de transmisie, este unul dintre reductorii cei mai frecvent utilizați, care, reductorul de vierme cu arbore tubular Worm Gearmotor nu numai cu Caracteristicile de mai sus, instalare, structură rezonabilă, din ce în ce mai largă. Reductorul cu arbore cu arbore cu tambur în partea de intrare a reductorului de angrenaje melcat a instalației unui reductor elicoidal, compus din reductor în mai multe trepte, poate fi o viteză de ieșire foarte scăzută, uneltele elicoidale și combinația de unelte cu melc, eficienţă. Și vibrația este mic, zgomot redus, consum redus de energie al motorului cu melc Worm.

Vierme reductor de viteză în scopul de a îmbunătăți eficiența, în general utilizarea metalelor neferoase pentru a face vierme, vierme este utilizarea de oțel dur, deoarece este o transmisie de frecare alunecare, în timpul operațiunii, va produce o căldură mai mare, deci că piesele și reductorul de etanșare Există o diferență între dilatarea termică, astfel încât să se genereze goluri în suprafețele de îmbinare, iar uleiul devine mai subțire datorită creșterii temperaturii, motorului cu șurub care poate cauza scurgerea. Există patru motive principale, unul este materialul cu un rezonabil, al doilea este de a angaja calitatea suprafeței de frecare, al treilea este alegerea de lubrifianți, adăugați suma este corectă, Worm Gearmotor a patra este calitatea ansamblului și utilizarea mediu inconjurator.

Unelte de șurub utilizate în general, bronz de staniu, care se potrivesc cu materialul vierme, în general, 45 de oțel întărit la HRC45 a 55, de asemenea, utilizate în mod obișnuit 40C: HRC50 durată a 55, măcinare prin măcinare la rugozitate RaO.8fcm, reductor funcționarea normală, vierme Ca un " rasp ", a taiat taietura melcului, motorul cu melc motoarelor, astfel incat sa poata fi uzat roata vierme. În general, această uzură este foarte lentă, ca o fabrică pe care un reductor poate folosi mai mult de 10 ani. Dacă viteza de uzură este mai rapidă, este necesar să se ia în considerare faptul că selectorul de reductor este corect, dacă există o operațiune de suprasarcină, material de angrenare a melcului cu melc melcat, calitatea asamblării sau utilizarea mediului și alte motive.

În general, apare în instalarea verticală a reductorului, motorul cu melc Worm, în principal cu cantitatea de ulei adăugată și alegerea uleiului lubrifiant. Instalarea verticală, este ușor să provoace lipsa uleiului de lubrifiere, atunci când reductorul nu mai funcționează, pierderea uleiului de transmisie a motorului și a reductorului, uneltele nu se pot datora protecției la lubrifiere, procesul de pornire sau de operare nu este eficient. uzură sau chiar deteriorare.

În cazul în care cutia de viteze eșuează, chiar dacă etanșarea cutiei de viteze este bună, motoreductorul Worm Motorul este adesea descoperit în reductorul uleiului de transmisie a fost emulsionat, lagărul prezintă rugină, coroziune, deteriorare, deoarece reductorul în procesul de transport, ulei de transmisie prin condensarea căldurii cauzată de condensarea cauzată de apă; bineînțeles, motorul cu șurub și calitatea rulmentului, procesul de asamblare este strâns legat.