Acasă > Stiri > Conţinut

Învăţa cum la spre Remove Motor

Dec 28, 2015

(A) prin eliminarea cablajul extern de motor, şi face un semn, de exemplu, inducție motoare, linii electrice trifazate ar trebui să fie pregătit cu marcajul corespunzător, pentru motor, respectiv, ar trebui să fac şi câmp de lichidare, armatura înfăşurări, etc. şi externe cablare Tag-uri corespunzătoare. Apoi, Slăbiţi şuruburile piciorului, motor şi conduce separate mecanic.

(B instrumente folosite să demontaţi afişate pe scripete arborele motorului sau cuplaj, uneori, trebuie să adăugaţi unele kerosen în decalajul dintre scripete de arborele motorului, a face penetrarea lubrifierea, scoaterea ușoară. Unele osie si roti cu un bine, avem nevoie pentru a transforma rapid încălzită (şi cu o cârpă umedă pentru a împacheta ax) pentru a elimina roata.

(C) motorul este echipat cu lagare de rostogolire, poartă în primul rând trebuie să scoateţi capacul, apoi slăbiţi capacul de şurub fixare şi marca (în jur de două scop capace la sfârşitul cusătură capac şi baza locuinţe marca nu trebuie să fie acelaşi), va elimina sfârşitul capacele şuruburilor de fixare în două găuri pe capacul motorului precis stabilit, partea de sus a capacului. Fără acest motor de şurub, puteţi acoperi numai cusături şi ciocanul şi unitatea de bază cu o dalta (de asemenea, cunoscut sub numele de plat lopata), capacul de scaun de maşină pentru a descărca. Sfârşitul capac grele de ridicare echipamente aplicaţii Diaozhu acoperi, eliminat treptat.