Principiul de funcționare a motorului pas cu pas hibrid

Hybrid Stepper Motor Unghiul pasului motor pas cu pas hibrid în doi faze este în general de 1,8 °, 0,9 °, un unghi pas de motor pas cu pas de hibrid în cinci faze este în general de 0,72 °, 0,36 °. Există, de asemenea, niște motoare pas cu pas de înaltă performanță care sunt mai mici prin subdivizarea unghiului de înclinare Hozu. Dacă producția Sanyo Company (Sanyodenki) a unui motor pas cu pas hibrid în două faze, unghiul său de trepte poate fi setat prin tastarea unui cod la 1,8 °, 0,9 °, 0,72 °, 0,36 °, 0,18 °, 0,09 °, 0,072 °, 0,036 °, Motorul este compatibil cu un unghi de trepte de motor pas cu pas în două faze și cinci faze.

Fenomenul vibrațiilor de joasă frecvență este ușor de apărut în motorul pas cu pas la viteză mică. Frecvența vibrațiilor este legată de starea de încărcare și de performanța motorului, în general, se credea că frecvența vibrațiilor este jumătate din frecvența de decolare a motorului. Vibrația de joasă frecvență determinată de principiul de funcționare al motorului pas cu pas este foarte nefavorabilă funcționării normale a mașinii. Motorul Stepper Hybrid Când motorul pas cu pas funcționează la viteză redusă, tehnica de amortizare ar trebui utilizată pentru a depăși vibrațiile de joasă frecvență, cum ar fi adăugarea amortizoarelor la motor sau utilizarea tehnicilor de subdiviziune pe unitate.


Servomotorul AC funcționează foarte bine, chiar și la viteză mică nu va apărea fenomenul de vibrații. Servo-ul AC are funcția de suprimare a rezonanței, care poate acoperi rigiditatea mașinii, iar sistemul intern are funcția de analiză a frecvenței (FFT), care poate detecta punctul de rezonanță Hybrid Stepper Motor care facilitează ajustarea sistemului.

Cuplul de ieșire al motorului pas cu pas scade odată cu creșterea vitezei de rotație și va scădea brusc la viteză mare, astfel încât viteza maximă de lucru este în general de 300. Servomotorul AC este ieșire constantă a cuplului, adică în viteza nominală (în general 2000 rpm sau 3000 rpm), poate produce un cuplu nominal, motorul Stepper Hybrid la viteza nominală de peste puterea constantă.

Motorul Stepper, în general, nu are capacitate de suprasarcină. Servomotorul AC are o capacitate mare de suprasarcină. În cazul Sanyo Communication, are capacitatea de suprasarcină de viteză și de suprasarcină a cuplului. Cuplul maxim este de două până la trei ori cuplul nominal și poate fi utilizat pentru a depăși momentul de inerție al încărcăturii inerțiale la momentul de pornire. Motor Stepper Deoarece nu există o astfel de capacitate de suprasarcină, motorul Stepper Hybrid în selecție, pentru a depăși acest moment de inerție, trebuie adesea să selecteze un cuplu mai mare al motorului, iar mașina în timpul funcționării normale a timpului nu are nevoie atât de mult cuplu, există un fenomen de deșeuri moment.

Controlul motorului pas cu pas pentru controlul cu buclă deschisă, frecvența de pornire prea mare sau prea multă sarcină predispusă la fenomenul de lipsă sau conectare, atunci când viteza opririi este prea ridicată pentru a depăși fenomenul, astfel încât să se asigure precizia sa de control cu problema de a crește, spin jos. Motorul Stepper Hybrid Sistemul de acționare cu servomotor AC este un control cu buclă închisă, care poate preleva direct semnalul de reacție al motorului, iar structura internă a bucla de poziție și buclă de viteză nu vor apărea în motorul treptei sau în fenomenul de depășire, iar performanța de control este mai sigură.

Motorul stepper de la accelerația statică la viteza de lucru (de obicei, sute de rpm pe minut) necesită milisecunde pentru numărul de minute. Performanța de accelerare a servomotorului AC este bună, motorul Stepper Hybrid, care utilizează servomotorul Shanyang 400w AC ca exemplu, de la accelerația statică până la viteza nominală de 3000 rpm necesită doar câteva milisecunde, poate fi folosit pentru comanda care necesită pornire și oprire rapidă.