Hybrid Stepper Motor Foarte ușor

Motorul Stepper este un dispozitiv discret de mișcare, Hybrid Stepper Motor it și tehnologia modernă de control digital are o legătură esențială. În sistemul de control digital local, aplicația motorului pas cu pas este foarte extinsă. Odată cu apariția sistemelor de servomotoare cu toate cele patru circuite digitale, servomotoarele de curent alternativ sunt folosite din ce în ce mai mult în sistemele de control digital. Pentru a atinge tendința de dezvoltare a controlului digital, Hybrid Stepper Motor cea mai mare parte a sistemului de comandă a mișcării, folosind motor pas cu pas sau motor cu servomotor digital complet, ca implementare a motorului.

Înclinarea în doi faze a unghiului pas cu motor hibrid este în general de 3,6 °, 1,8 °, un pas pas cu pas de motor hibrid în cinci faze este, în general, 0,72 °, 0,36 °. Există, de asemenea, niște motoare pas cu pas de înaltă performanță, cu unghiuri mai mici. Cum ar fi compania cu patru căi pentru utilizarea motoarelor stepper cu motor pas cu pas, Hybrid Stepper Motor unghiul pasului de 0.09 °; Germania, producția de motoare pas cu pas hibride trifazate în Germania (BERGER LAHR), unghiul de trepte prin comutatorul DIP este setat la 1,8 °, 0,9 °, 0,72 °, 0,36 °, 0,18 °, 0,09 °, 0,072 °, 0,036 °, compatibil cu un unghi de pas cu motor pas cu pas de hibrid în două faze și cinci faze.

Precizia servomotorului AC este garantată de codorul rotativ din spatele arborelui motorului. Pentru motorul servomotor AC de la Panasonic, de exemplu, cu un motor standard de codare cu 2500 de fire, motorul Hybrid Stepper, deoarece utilizează o utilizare internă a tehnologiei frecvenței cvadruplu, echivalentul pulsului de 360 ° / 10000 = 0,036 °. Pentru motoarele cu codificatoare pe 17 biți, șoferul primește 217 = 131072 motoare cu impulsuri pentru o rotație, adică echivalentul pulsului este 360 ° / 131072 = 9,89 secunde. Este 1/655 din echivalentul de impuls al motorului pas cu un unghi de pas de 1,8 °.

Motorul pas cu pas la viteză mică predispus la fenomenul de vibrații de joasă frecvență. Frecvența vibrațiilor este legată de starea de încărcare și de performanța unității. Se crede, în general, că frecvența vibrațiilor este jumătate din frecvența de decolare fără sarcină a motorului. Acest fenomen de vibrații de joasă frecvență, determinat de principiul de funcționare al motorului pas cu pas, este foarte nefavorabil funcționării normale a mașinii. Atunci când motorul pas cu pas funcționează la viteză mică, tehnologia de amortizare ar trebui utilizată, în general, pentru a depăși fenomenul de vibrații cu frecvență joasă, motorul hibrid Stepper, cum ar fi motorul și amortizorul, sau conduce utilizarea sub-tehnologiei.

Servomotorul AC funcționează foarte bine, motorul hibrid Stepper, chiar și la viteză mică, nu va apărea atunci când fenomenul de vibrații. Servomotor AC cu funcție de suprimare a rezonanței, poate acoperi lipsa rigidității mecanice și sistemul are o funcție de rezoluție a frecvenței (FFT), motorul hibrid Stepper poate detecta punctul de rezonanță mecanică, ușor de reglat.