Motor cu pas hibrid structura este la fel

Motor de cu pas hibrid (adică HB) a două faze, trei faze, faza de cinci, Motor cu pas hibrid rotorul este nu legate de numărul de faze, şi utilizarea de acelasi rotor, hibrid Motor cu pas această clasă a două faze HB hibrid motor cu pas ca un exemplu pentru a ilustra. Motor cu pas hibrid tip HB de provine din structura de rotor şi rotor sale este un complex de magnet permanent tip PM pas cu pas motorului şi VR tip variabilă reticenţa reacţie tip pas cu pas cu motor cu rotor. Prin urmare, motorul este numit un hibrid pas cu pas cu motor

HB-tip hibrid stepper motor structura pentru discul magnetic două sandwiched între un permanent magnet cilindru axiale şir împreună, două disc magnetica de teren dintelui exterior este la fel, cu menţionate mai sus VR tipul variabilei magnetorezistive stepper motor cu rotor structura este la fel, dinti de disc hibrid Motor cu pas cele două eşalonate pitch de 1/2 de instalare, rotor cilindric magnet permanent axiale magnetizarea sfârşitul Polul N, la celălalt capăt al polului S.

Acest tip de motor cu rotor şi descris anterior PM-tip permanent magnet stepper motor rotorul din punctul de vedere al structurii, PM-tip rotor N pol şi Polul S distribuite în rotor suprafeței exterioare, pentru a îmbunătăţi rezoluţia, este necesar să se amelioreze la Polul perechi, de obicei de 20mm diametru, rotor poate fi configurat Polul 24, cum ar fi creşterea numărului de poli, va creşte fluxul de scurgere, reduce Cuplul electromagnetic; Hibrid Motor pas cu pas si HB de tip rotor N pol şi pol S sunt distribuite în două diferite disc moale magnetice, acesta poate creşte numărul de poli a rotorului, pentru a îmbunătăți rezoluția, cu diametrul de 20 mm poate fi configurat polonezi 100, iar magnetizarea magnetice Polul pentru axiale, Polul N şi S pol în Adunarea după doi poli, pas cu pas hibrid Motor atât de uşor de magnetizare.

Polul stator corespunzătoare rotorului dinte are acelaşi diametru ca rotorul dinte teren şi fluxului magnetic dinte rotor interacţionează cu strat de aer pentru a produce cuplu electromagnetic. Hibrid Motor pas cu pas acest tip de rotor stepper motor este utilizat pe scară largă în viitorul apropiat.

Fluxului magnetic de magnet permanent rotorului devine flux centralizare în stator, când bobina stator curge prin curent, în funcţie de Fleming pe stanga (I este curentul, hibrid Stepper Motor B este densitatea de flux magnetic, L este bobina axiale Lungimea efectivă) pentru a produce cuplu electromagnetic. Doi magneţi permanenţi sunt comasate de un magnet permanent, şi dinţii rotorului diferă de teren de dintele 1/2.

Având diferenţa va fi foarte uşor de a produce vibraţii. Hibrid Stepper Motor de fapt Statorul este Polul foarte mare, numărul de dinţi este chiar, scopul este de a elimina această forţă electromagnetică dezechilibrat. De fapt, cu dinţii de două rotoare în raport cu stator, hibrid Motor pas cu pas în direcţia axială nu este împărţit în două, dar utilizarea de oţel siliciu foaie laminate într-una singură.