Hybrid Stepper Motor Meritele reacției

Motorul pas cu pas hibrid, pas hibrid este amestecat cu avantajele magnetului permanent și reactiv. Acesta este împărțit în două faze, trei faze și cinci faze: în doi pași, unghiul de trepte este în general de 1,8 grade, iar un unghi de treaptă în cinci trepte este în general de 0,72 grade, un motor pas cu pas hibrid cu numărul de (număr de înfășurări) reducere, precizie, acest motor pas cu pas este cel mai utilizat.

Motorul pas cu pas este un element electromecanic capabil să transforme semnalul pulsului în deplasare unghiulară sau deplasare liniară.

Există trei tipuri: tipul de magnet permanent (PM), tipul de reacție (VR) și tipul mixt (HB).

Etapa de reacție este, în general, în două faze, cuplul și volumul sunt mici, unghiul de trepte este în general de 7,5 grade sau 1,5 grade; pasul cu magnet permanent este, în general, trifazat, poate realiza un cuplu de ieșire mare, un unghi de pas este în general de 1,5 grade, dar zgomotul și vibrațiile sunt mari. În Europa și în Statele Unite și în alte țări dezvoltate, 80 de ani au fost eliminate; pasul hibrid este amestecat cu magnet permanent și avantajele reactive. Acesta este împărțit în două faze, trei faze și cinci faze: în doi pași, unghiul de trepte este în general de 1,8 grade, iar un unghi de treaptă în cinci trepte este în general de 0,72 grade, un motor pas cu pas hibrid cu numărul de (număr de înfășurări) reducere, precizie, acest motor pas cu pas este cel mai utilizat.

Motorul Stepper din structura sa poate fi împărțit în motor pas cu pas reactiv, motor pas cu pas magnet permanent, motor pas cu pas hibrid, motor pas cu pas monofazat, motor pas cu pas și alte tipuri, în țara noastră Stepper motor la motor pas cu pas reactiv. Performanțele de funcționare a motoarelor cu trepte și metodele de control sunt strâns legate, sistemul de comandă a motorului pas cu pas din punctul său de vedere al controlului poate fi împărțit în următoarele trei categorii: sistem de control cu buclă deschisă, sistem de control al buclă-închisă, sistem de control semi-închis . Sistemele de control semi-închise sunt, în general, clasificate ca sisteme cu buclă deschisă sau cu buclă închisă în aplicații practice. [

Reacție: înfășurarea statorului, rotorul constă din materiale magnetice moi. Structură simplă, cost redus, unghi mic de pas, până la 1,2 °, dar performanța dinamică este slabă, eficiență scăzută, căldură, fiabilitatea este dificil de garantat.

Tipul magnetului permanent: rotor cu motor de tip stepper cu magnet permanent, realizat din material cu magnet permanent, numărul stâlpului rotorului și statorul cu același număr de poli. Se caracterizează printr-o performanță dinamică bună, un cuplu de ieșire mare, dar precizia motorului este slabă, unghiul unghiului de trepte (de obicei 7,5 ° sau 15 °).

Hybrid: motorul pas cu pas hibrid combină avantajele magnetului reactiv și permanent, statorul are o înfășurare multifazică, rotorul care utilizează un material cu magnet permanent, rotorul și statorul au un număr de dinți mici pentru a îmbunătăți acuratețea treptelor. Se caracterizează printr-un cuplu de ieșire mare, performanță dinamică, un unghi mic de pas, dar structura este complexă, costul fiind relativ ridicat.

Potrivit statorului de lichidare la puncte, un total de două-faze, trei faze și cinci serii. Cel mai popular este motorul pas cu pas hibrid în două faze, care reprezintă mai mult de 97% din cota de piață, motivul fiind rentabil, însoțit de defalcarea unității după ce efectul este bun. Unghiul de treaptă de bază al motorului este de 1,8 ° / pas, iar șoferul în jumătate de pas, unghiul de trepte este redus la 0,9 °, cu unitate de subdiviziune după ce unghiul pasului poate fi împărțit până la 256 de ori (0,007 ° / micro treaptă). Datorită fricțiunii și preciziei de fabricație și din alte motive, precizia reală a controlului este ușor mai mică. Același motor pas cu pas poate fi echipat cu diferite segmente ale unității pentru a schimba precizia și eficiența.