Hibrid Stepper Motor Stator si Rotor

Hibrid motor stepper este un motor pas cu pas care este proiectat pentru avantajele permanent magnet tip si tip reactiv. Este împărţit în două faze, trei faze şi cinci etape, şi două faze pas unghi este, în general, 1,8 grade trifazic pas unghi este 1,2 grade și faza de cinci pas unghi este 0,72 grade.

Hibrid pas cu pas motorului rotorului în sine are o magnetice, atât în acelaşi stator fluxul electric generat cuplu decât reactivă stepper motor şi intervalul unghi este, de obicei mici, prin urmare, economic nc maşină unealtă în general nevoie de a utiliza hibrid pas cu pas cu motor driver . Cu toate acestea, hibrid rotorul are o structură complexă şi o inerţie mare a rotorului, iar viteza sa este mai mică de reactie pas motorului

Structura hibrid pas cu pas motorului şi reactivă pas reactivă, motor stepper motor stator si rotor structura sunt un tot organic, şi hibrid motor stator si rotor, au fost împărţite în două secţiuni, prezentate mai jos în Polul de suprafaţă, există, de asemenea, dintii mici .

Cele două secţiuni ale statorice sunt bune şi lichidarea este aranjat. Faza două 4 perechi de poli motors sunt prezentate în cele de mai sus, şi l, 3, 5 şi 7 sunt Polii magnetici a fazei de lichidare, 2, 4, 6 și 8 sunt Polii magnetici de B faza de lichidare. Fiecare faza de lichidare adiacente polul magnetic este inversată pentru a genera calea magnetice inchise indicat în imaginea de mai sus de x şi y în punctul de vedere.

B este similar cu faza A. Cele două secţiuni ale rotorului sunt eşalonate afară, iar mijlocul este conectat cu un inel permanent magnet din oţel, care este opusul a dintelui a rotorului. În conformitate cu principiul acelaşi motor reactivă, motorul poate roti invers acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic, în măsura în care motorul este sub tensiune în funcţie de ordinea Alex sau Alex.

Este evident că toti dintii de pe acelaşi segment au aceeaşi polaritate, în timp ce paletele rotorului în două segmente diferite avea polaritatea opusă. Cea mai mare diferenţă între motor pas cu pas hibrid şi reacţie tip motor cu pas este că atunci când magnetizate permanent materiale magnetice este demagnetized, acolo va fi oscilant puncte şi zone de demagnetization.

Hibrid rotorului cu motor pas cu pas, în sine a magnetice, atât în acelaşi stator fluxul electric generat cuplu decât reactivă stepper motor, şi intervalul unghiul este de obicei mici, prin urmare, economic nc maşină unealtă în general necesită utilizarea de hibrid pas cu pas conducător auto cu motor. Cu toate acestea, hibrid rotorul are o structură complexă şi o inerţie mare a rotorului, şi viteza sa este mai mică de reactie pas motorului.

Avantaje: pot fi împărţite în două faze, trei faze hibrid motor pas cu pas şi cinci faze: două faza cu pas unghi de 1,8 grade frecvent şi cinci faze pas unghi de 0,72 grade frecvent, hibrid motor pas cu pas ca majorarea numărului de faza (mai multe) puterea de lichidare de aprovizionare, scade unghiul de pas cu pas, şi de a îmbunătăţi precizia şi motor pas cu pas cele mai des utilizate. Hibrid motor cu pas combină avantajele reactivă şi permanent magnet stepper motors: logaritmul polare este egal cu numărul de rotoare, şi pot varia foarte mult în funcţie de cerinţele. Lichidare inductanţă

Poziţia rotorului este mic şi uşor pentru a obţine controlul funcţionării optime. Noul material permanent magnetice cu mare de energie magnetica pot fi folosite pentru a îmbunătăţi performanţa motorului. Rotor magnetice din oţel oferă excitaţie; Nu a existat nici o oscilaţie semnificative în întreaga zonă de exploatare.