Tehnologie de segmentare a motorului pas cu pas

Motorul pas cu pas ca un control al motorului special este pulsul electric în deplasarea unghiulară a agențiilor de implementare. Când șoferul pas cu pas primește un semnal pulsator, motorul pas cu pas Hybrid acționează motorul pas cu pas pentru a roti un unghi fix (numit "unghiul pasului") în direcția stabilită și rotația se face treptat cu un unghi fix al pasului Can să controleze numărul de impulsuri pentru a controla cantitatea de deplasare unghiulară, astfel încât să se atingă scopul poziționării corecte; în același timp, prin controlul frecvenței pulsului pentru a controla viteza și viteza de rotație a motorului, pentru a atinge scopul vitezei, motorul Stepper Hybrid modifică secvența de putere a înfășurării, motorul va inversa.

Înclinarea în doi faze a unghiului pas cu motor hibrid este în general de 3,6 °, 1,8 °, un pas pas cu pas de motor hibrid în cinci faze este, în general, 0,72 °, 0,36 °. Există, de asemenea, niște motoare pas cu pas de înaltă performanță, cu unghiuri mai mici. Cum ar fi producerea de către companie a unui motor pas cu pas pentru mașină cu sârmă de mers pe jos, Hybrid Stepper Motor unghiul pasului de 0.09 °; Germania Producția de motoare pas cu pas hibride trifazate în Germania (BERGERLAHR) unghiul pasului său poate fi alocat prin intermediul cadranului Comutatorul de cod este setat la 1,8 °, 0,9 °, 0,72 °, 0,36 °, 0,18 °, 0,09 °, 0,072 °, 0,036 °, compatibil cu un unghi de trepte hibride pas cu pas faze și cinci faze.

Motorul pas cu pas la viteză mică predispus la fenomenul de vibrații de joasă frecvență. Frecvența vibrațiilor este legată de starea de încărcare și de performanța unității. Se crede, în general, că frecvența vibrațiilor este jumătate din frecvența de decolare fără sarcină a motorului. Acest fenomen de vibrații de joasă frecvență, motorul pas cu pas hibrid, care este determinat de principiul de funcționare al motorului pas cu pas, este foarte nefavorabil funcționării normale a mașinii. Atunci când motorul pas cu pas funcționează la viteză mică, tehnologia de amortizare ar trebui utilizată, în general, pentru a depăși fenomenul de vibrații de joasă frecvență, cum ar fi motorul cu amortizor, motorul Hybrid Stepper sau motorul de utilizare a sub-tehnologiei. Servomotorul AC care rulează foarte ușor, chiar și la viteză mică, nu va apărea atunci când fenomenul de vibrații. Sistemul servo AC cu funcție de suprimare a rezonanței poate acoperi lipsa rigidității mecanice, iar sistemul are o funcție de rezoluție a frecvenței (FFT), poate detecta punctul de rezonanță mecanică, ușor de reglat.

Cuplul de ieșire al motorului pas cu pas scade, pe măsură ce viteza crește și scade drastic la viteze mai mari, astfel încât viteza maximă de operare este de obicei între 300 și 600 RPM. Servomotorul AC pentru ieșirea constantă a cuplului, adică viteza nominală (de obicei 2000RPM sau 3000RPM) în interiorul motorului, poate genera cuplul nominal, motorul Stepper Hybrid deasupra turației nominale pentru puterea de ieșire constantă.

Motoarele Stepper, în general, nu au capacitate de supraîncărcare. Servomotorul AC are o capacitate mare de suprasarcină. Pentru sistemul servo AC Panasonic, de exemplu, are o suprasarcină de viteză și o capacitate de suprasarcină a cuplului. Cuplul maxim este de trei ori cuplul nominal și poate fi utilizat pentru depășirea momentului de inerție al încărcăturii inerțiale în momentul activării. Pentru a depăși acest moment de inerție în selecție, trebuie să selectați un cuplu mai mare al motorului și mașina în timpul funcționării normale, fără a avea nevoie de un cuplu atât de mare, deoarece nu există o astfel de capacitate de suprasarcină, există un moment Fenomenul de deșeuri.

Controlul motoarelor Stepper pentru controlul cu buclă deschisă, frecvența de pornire este prea mare sau sarcina este prea mare pentru a fura sau a împiedica fenomenul, Hybrid Stepper Motor oprește viteza mare este predispusă la fenomenul de depășire, astfel încât să se asigure precizia sa de control fi manipulate L, încetinesc problema. Sistemul de acționare cu servodirecție AC pentru comanda cu buclă închisă, șoferul poate fi direct pe eșantionarea semnalului de răspuns al encoderului motorului, configurația internă a inelului de locație și buclă de viteză, în general, motorul Stepper Hybrid nu apare fenomenul de trecere sau depășire a motorului pas cu pas, performanța este mai sigură.