Performanțele de funcționare a motorului Stepper Hybrid

Prin intermediul principiului circuitului de acționare a pasajului motorului pas cu pas, Hybrid Stepper Motor, fluxul curent în bobină este în două direcții complet opuse. Apăsați logica logicii ar trebui să fie tranzistor diagonală nu poate fi pornit în același timp, astfel încât pentru a evita conducta de presiune ridicată și joasă prin.

În plus, înfășurarea motorului pas cu pas este sarcina inductivă, la putere, cu frecvența de rulare a motorului și timpul de tranziție adesea neschimbat, ceea ce face ca curentul de bobinaj să nu fi atins încă valoarea starea de echilibru a fost întreruptă, media curentul devine mai mic, motorul pas cu pas hibrid Cuplul de ieșire scade, când frecvența de antrenare este ridicată până la o anumită oră, va produce o cadere sau o treaptă. Prin urmare, motorul pas cu pas, în plus față de proiectarea motorului, cât mai mult posibil pentru a reduce inductanța de înfășurare, dar și pentru a lua măsuri pentru a conduce puterea, adică pentru a îmbunătăți curentul de fază de conducție de-a lungul abrupței pentru a îmbunătăți performanța a motorului care rulează.

Dificultățile motorului pas cu pas sunt ieșiri de înaltă frecvență, oscilații de joasă frecvență, performanță cu motor pas cu pas În plus față de caracteristicile inerente ale motorului propriu-zis, puterea de antrenare a drive-ului afectează în mod direct caracteristicile motorului. Pentru a îmbunătăți caracteristicile de frecvență ale motorului pas cu pas, Hybrid Stepper Motor, este necesară creșterea tensiunii de alimentare.

Din analiza caracteristicilor de funcționare ale motorului pas cu pas, performanțele ridicate ale transmisiei sunt necesare pentru a asigura curentul și spatele curentului de-a lungul abrupților, pentru a îmbunătăți răspunsul motorului la frecvențe înalte. În această unitate, datorită existenței capacității porții puterii MOSFET, curentul de antrenare al tubului este de fapt exprimat ca încărcare și descărcare a capacității porții. Motorul Stepper Hybrid Cu cât este mai mare capacitatea dintre electrozi, cu atât este mai mare curentul de antrenare necesar în unitatea de comutare și curentul de acționare trebuie să aibă o valoare mai mare pentru ca forma de undă de comutare să aibă o creștere suficientă și o încovoiere suficientă. Dacă dispozitivul este condus direct de dispozitivele colectoare deschise, cum ar fi tubul MOSFET de putere SN7407, circuitul din MOSFET cu sarcină inductivă, timpul de creștere este prea lung, va cauza creșterea pierderilor dinamice. Hybrid Stepper Motor Pentru a îmbunătăți timpul de pornire a tubului MOSFET de putere, dar și pentru a reduce puterea pe circuitul porții frontale, utilizați Figura 2 cutie întreruptă în circuitul de acționare a brațului stâng jos.

Dispozitivul cu colector deschis U14 este un tampon / șofer care convertește un nivel TTL la un nivel CMOS. Când ieșirea U14 are un nivel scăzut, capacitatea porții tubului MOSFET de putere VT2 este scurtcircuitată la masă prin 1N4148, iar capacitatea U14 de a scufunda curentul U14 tubul de conducție internă permite limitarea curentului. Motorul Stepper Hybrid Când ieșirea U14 este ridicată, tubul VT2 al tranzistorului prin tranzistorul V3 pentru a obține tensiunea și curentul, capacitatea de încărcare și, astfel, se deschide mai repede.