Hybrid Stepper Motor de performanță și de aplicare

Servomotorul AC și motorul pas cu pas sunt principala diferență între motorul pas cu pas deschis (fără codificator), dacă sarcina este prea mare sau blocarea va pierde pasul, servomotorul este controlul buclat (cu codificator), motorul Stepper Hybrid nu va apărea Pasul pierdut, stabilitatea și precizia.

Motorul Stepper este un dispozitiv discret de mișcare, Hybrid Stepper Motor it și tehnologia modernă de control digital are o legătură esențială. În sistemul de control digital local, aplicația motorului pas cu pas este foarte extinsă. Odată cu apariția sistemelor de servomotoare cu toate cele patru circuite digitale, servomotoarele de curent alternativ sunt folosite din ce în ce mai mult în sistemele de control digital. Pentru a atinge tendința de dezvoltare a controlului digital, Hybrid Stepper Motor cea mai mare parte a sistemului de comandă a mișcării, folosind motor pas cu pas sau motor cu servomotor digital complet, ca implementare a motorului. Deși ambele sunt similare în modul de control (semnale de rupere și de direcție), există diferențe semnificative între performanță și aplicație. Acum comparați performanța celor două.

Înclinarea în doi faze a unghiului pas cu motor hibrid este în general de 3,6 °, 1,8 °, un pas pas cu pas de motor hibrid în cinci faze este, în general, 0,72 °, 0,36 °. Există, de asemenea, niște motoare pas cu pas de înaltă performanță, cu unghiuri mai mici. Cum ar fi compania cu patru căi pentru utilizarea motoarelor stepper cu motor pas cu pas, Hybrid Stepper Motor unghiul pasului de 0.09 °; Germania, producția de motoare pas cu pas hibride trifazate în Germania (BERGER LAHR), unghiul de trepte prin comutatorul DIP este setat la 1,8 °, 0,9 °, 0,72 °, 0,36 °, 0,18 °, 0,09 °, 0,072 °, 0,036 °, compatibil cu un unghi de pas cu motor pas cu pas de hibrid în două faze și cinci faze.

Precizia servomotorului AC este garantată de codorul rotativ din spatele arborelui motorului. Pentru motorul servomotor AC de la Panasonic, de exemplu, cu un motor standard de codare cu 2500 de fire, motorul Hybrid Stepper, deoarece utilizează o utilizare internă a tehnologiei frecvenței cvadruplu, echivalentul pulsului de 360 ° / 10000 = 0,036 °. Pentru motoarele cu codificatoare pe 17 biți, șoferul primește 217 = 131072 motoare cu impulsuri pentru o rotație, adică echivalentul pulsului este 360 ° / 131072 = 9,89 secunde. Este 1/655 din echivalentul de impuls al motorului pas cu un unghi de pas de 1,8 °.