Domeniul de utilizare a motorului pas cu pas hibrid

Hybrid Stepper Motor este un servomotor pentru sistemul de mișcare cu servomotor cu buclă deschisă, controlul modului de impuls, deplasarea unghiulară a ieșirii. Comparativ cu servomotorul AC și servomotorul DC, avantajele sale restante sunt prețul scăzut și nici o acumulare de erori. Cu toate acestea, motorul pas cu pas hibrid, motorul pas cu pas care rulează acolo există multe deficiențe, cum ar fi oscilația cu frecvență joasă, zgomotul, rezoluția nu este ridicată, motorul hibrid Stepper, dar, de asemenea, restricționează serios domeniul de aplicare al motorului pas cu pas.

Performanța motorului pas cu pas este strâns legată de driverul pas cu pas, Hybrid Stepper Motor, care poate depăși deficiențele motorului pas cu pas prin îmbunătățirea tehnologiei de acționare. În comparație cu alte metode de conducere, modul de antrenare a subdiviziunilor nu poate numai să reducă unghiul de trepte al motorului pas cu pas, să îmbunătățească rezoluția și poate reduce sau elimina vibrațiile cu frecvență joasă, motorul funcționând mai ușor și uniform.

În general, controlul de subdiviziune este cel mai bun. Deoarece sistemul de servomotoare cu motor pas cu pas de joasă treaptă folosit fără feedback la encoder, motorul Stepper Hybrid, astfel încât viteza motorului să mărească curentul de control intern corespunzător redus, rezultând un fenomen pierdut. Deci, cerințele de viteză și acuratețe ale câmpului nu sunt mari, aplicarea sa este foarte extinsă

Sistemul de divizare este de înaltă precizie, Hybrid Stepper Motor subdiviziunea este șoferul va fi emis de către dispozitivul superior pentru fiecare impuls în conformitate cu unitatea de stabilire a coeficientului de defalcare este împărțit în coeficient de ieșire puls, metaforă pas cu pas la fiecare rotire pentru 200 de impulsuri, driver de motor pas cu pas Subdivizat în 32, atunci șoferul cu motor pas cu pas trebuie să scoată motorul pas cu pas de 6400 pentru a se întoarce. De obicei, este subdivizat în 2,4,8,16,32,62,128,256,512 ....

În țările străine, pentru sistemul pas cu pas, utilizarea principală a motorului pas cu pas hibrid în două faze și unitatea de compartimentare corespunzătoare. Dar în țară, Hybrid Stepper Motor, majoritatea utilizatorilor de "defalcare" nu este o înțelegere specială, iar unii cred doar că defalcarea este de a îmbunătăți acuratețea, nu este adevărat, defalcarea este în principal pentru a îmbunătăți performanța motorului .

Este descrisă după cum urmează: controlul de subdiviziune a motorului pas cu pas este controlat precis de către șoferul la curentul de fază al motorului pas cu pas pentru a realiza, de exemplu, motorul cu două faze, motorul pas cu pas Hybrid, în cazul în care curentul de fază al motorului 3A, (cum ar fi modul curent de coborâre curent utilizat frecvent) pentru a conduce motorul, motorul care rulează la fiecare pas, curentul din bobină se va schimba de la 0 la 3A sau de la 3A la 0, schimbările curentului de fază vor provoca în mod inevitabil motorul alerga vibrațiile și zgomotul.

Dacă se utilizează unitatea de subdiviziune, motorul este condus într-o stare de 10 segmente. Dacă motorul funcționează pentru o micro-treaptă, curentul în bobină se modifică numai cu 0,3A în loc de 3A, iar curentul se schimbă cu curba sinusoidală. Îmbunătățiți vibrațiile și zgomotul motorului, prin urmare, Hybrid Stepper Motor avantajul de performanță reprezintă avantajul real al subdiviziunii. Deoarece unitatea de subdiviziune pentru a controla cu exactitate curentul de fază a motorului, astfel încât șoferul cu motor pas cu pas să aibă cerințe tehnice foarte ridicate și cerințe de proces, costul va fi mai mare.

Rețineți că o parte din unitatea internă care utilizează "netedă" pentru a înlocui subdiviziunea și unele cunoscute și ca defalcare, dar aceasta nu este o defalcare reală, Hybrid Stepper Motor speră că majoritatea utilizatorilor trebuie să facă distincția între cele două naturi diferite:

1. "Smooth" nu controlează cu precizie curentul de fază a motorului, dar rata de schimbare a vitezei actuale de unele lentă, atât de "netedă" nu produce micro-pas, motorul Stepper Hybrid și subdiviziunea micro-pasului poate fi folosit pentru a localiza cu precizie.

2. Curentul de fază a motorului este neted, va cauza declinul cuplului motorului, iar controlul de compartimentare va determina nu numai declinul cuplului motorului ci, dimpotrivă, creșterea cuplului