Hybrid Stepper Motor Advantage

Motorul pas cu pas hibrid este o combinație de magnet permanent și avantajele designului motorului pas cu pas. Acesta este împărțit în două faze, trifazat și cinci faze, în doi pași unghiul abrupt este, în general, 1,8 grade, unghiul de trepte trifazat este în general de 1,2 grade, iar unghiul abrupt în cinci trepte este în general de 0,72 grade.

Rotorul motorului pas cu pas hibrid are proprietăți magnetice, astfel încât cuplul generat sub același curent al statorului este mai mare decât cel al motorului pas cu pas reactiv, iar unghiul său de trecere este de obicei mai mic. Prin urmare, mașina de prelucrare CNC economică trebuie în general să fie amestecată. Dar structura rotorului hibrid este mai complexă, inerția rotorului, fiind mai rapidă decât motorul pas cu pas reactiv.

Structura și metoda de antrenare

Producția internă a producătorilor de motoare pas cu pas este o mare parte din principiul său de funcționare, ca urmare a unui motor pas cu pas hibrid, bi-fazat, 42B Y G2 50C și unitate SH20403, ca exemplu pentru introducerea structurii hibride de pas cu pas și a metodei de antrenare.

Structură motor cu pas cu pas hibrid cu două faze

Controlul industrial care utilizează polul statorului prezentat cu un dinte mic, numărul de dinți o mulțime de structură, unghiul pas poate fi făcut foarte mic. Structura de fază a motorului pas cu pas, diagrama înfășurării în trepte a motorului, A, B înfășurată în două faze de-a lungul fazei radiale, de-a lungul circumferinței statorului are 8 polul magnetic proeminent, polul magnetic 1,3,5,7 aparține fazei A, Polul magnetic 2,4,6,8 aparține înfășurării în fază B, statorul are 5 dinți pe fiecare suprafață a polului, corpul polului are bobina de control. Rotorul este compus din magnet circular și miez de fier în două trepte. Magnetul inelar este magnetizat în mijlocul rotorului, iar cele două secțiuni sunt montate pe ambele capete ale magnetului astfel încât rotorul să fie împărțit în doi poli magnetici. Miezul rotorului repartizat uniform pe cele 50 de dinți, două bucăți de fier pe dinții mici au alunecat jumătate din pasul dintelui, dinții rotorului fixați și lățimea dinților acestora.

avantaj

Motorul pas cu pas hibrid este împărțit în două faze, trei faze și cinci faze: un unghi de trepte în două trepte este în general de 1,8 grade, iar un unghi de treaptă în cinci trepte este în general de 0,72 grade, un motor pas cu pas hibrid cu numărul de ) De creștere a unghiului de pasare scade, pentru a îmbunătăți precizia acestui motor pas cu pas este cel mai utilizat pe scară largă. Motorul pas cu pas hibrid combină avantajele atât a motoarelor pas cu pas reactive, cât și a magnetului permanent: numărul de perechi de pol este egal cu numărul de dinți ai rotorului și poate varia într-o gamă largă după cum este necesar.

Schimbarea poziției rotorului este mică, ușor de obținut cel mai bun control al funcționării; circuitele magnetice magnetice axiale magnetice, utilizarea unui produs cu energie magnetică ridicată a noului material cu magnet permanent conduce la îmbunătățirea performanțelor motorului; rotor magnet pentru a asigura excitația; în întreaga zonă de operare nu există o oscilație evidentă