Motor cu angrenaje pentru a realiza situația

Motorul de curent continuu în China a fost realizat cu aproape 40 de ani în urmă, motoreductorul DC este utilizat pe scară largă în zonele industriale și agricole ale Chinei. Motoare cu roți dințate DC de la începutul motorului DC cu roți cicloide, motor cu angrenaje DC la motorul de angrenare curent al angrenajului, motorul DC cu roți dințate, motorul cu roți din ciclu DC, viteza de promisiune, tamburul electric.

Din industria motoarelor cu motor DC pentru a efectua situația, Jiangsu și Zhejiang, DC Gearmotor Guangdong privat DC întreprinderile cu motor de viteză pentru a efectua foarte repede, a devenit o industrie de motoare de curent continuu DC într-o forță nouă. În plus, provincia Shandong, regiunea producătorilor de motoare de curent continuu sunt, de asemenea, multe. Unele dintre viteza mai mare a încetinirii motorului DC în întreprinderile private, după finalizarea acumulării originale, din când în când pentru a efectua o puternică. Motor cu rotor motoare de curent continuu Sunt la curent cu modificările de pe piața motoarelor cu angrenaje DC, reglarea în timp real a structurii de produse cu motor cu angrenaje DC, cerințele de calitate ale produselor motopropulsoarelor DC sunt, de asemenea, progresate din când în când. În scopul de a consolida competitivitatea motocicleta DC, acestea cresc detectarea echipamentelor cu motor cu angrenaje DC, DC Motor Drive implementarea investițiilor în echipamentele motoare DC, prelucrarea și abilitățile de a progresa rapid, dar și să acorde atenție dezvoltării și introducerii DC personalul motoarelor cu angrenaj, motoreductorul DC Întreprinderile au început să standardizeze, motoarele DC pentru motoarele de curent continuu să efectueze.

Deoarece politica financiară agresivă a Chinei, a stimulat cererea internă, investițiile în active fixe au crescut, industria a intrat într-o dezvoltare de mare viteză. Mai ales metalurgia, puterea, mașinile de construcții, construirea de informații, puterea și alte accelerat pentru a efectua, prin urmare, motorul de curent continuu cererea de motoare de viteze DC a crescut treptat. Cu accent pe industria de prelucrare a mașinilor, echipate cu accelerarea procesului de localizare și inovare urbană, locurile de desfășurare și alte proiecte au început, perspectivele pieței motoarelor DC, industria va continua să adere la tendința de dezvoltare rapidă, DC Gearmotor mai ales unelte DC decelerare Motorul va fi mult îmbunătățit.

Rolul principal al motorului este: încetinește în același timp pentru a îmbunătăți cuplul de ieșire și pentru a reduce inerția încărcăturii. Raportul de ieșire a cuplului în funcție de puterea motorului prin raportul de reducere a turației, cuplul de ieșire nu poate depăși motorul specificat în cuplul nominal. Motorul de angrenare cu motor Inerția redusă este pătratul raportului de reducere.

Motorul angrenajului este utilizat, în general, pentru echipamente de transmisie cu turație redusă și cu cuplu de mare viteză, motorul cu roți dințate motor, motorul cu combustie internă sau altă funcționare rapidă a puterii prin intermediul motorului angrenajului de pe arborele de intrare al dinților de pe arborele de ieșire uneltele de pe arborele de ieșire pentru a atinge scopul decelerării. Motoarele cu roți obișnuite au, de asemenea, mai multe perechi de aceleași unelte principale pentru a obține efectul de decelerare dorit, motorul de acționare DC, în timp ce raportul numărului de angrenaje este raportul de transmisie.