Motor cu roți principale principale

Motor fără perii DC cu durată de funcționare ridicată, controlul bun al motoarelor cu motor și efectul silențios a fost întotdeauna principalele caracteristici principale ale motoarelor fără perii DC DC. Desigur, în anumite ocazii trebuie să folosim o cutie de viteze cu roți dințate fără perii DC, cum ar fi motorul fără perii fără turație în turația necesară a motorului, mai mică de 1000 rpm. Și atunci când motorul fără perii DC în cuplul mare se bazează numai pe motorul propriu-zis este cuplul limitat, motorul cu motor DC, atunci trebuie să utilizați cutia de viteze pentru a mări cuplul.

Motorul este esențial pentru ingineria și producția normală. În aplicațiile anterioare, sunt utilizate pe scară largă numai motoarele de accelerație și motoarele de turație. Ca un produs nou al motorului pas cu pas incetiniat a fost mai putina atentie. Deși motorul cu roți dințate are efectul înlocuirii celuilalt motor. DC Motorul de direcție Dar, deoarece designul este relativ nou, dar, de asemenea, legate de problema de înlocuire, nu a fost recunoscută. Motorul de curent continuu DC Dar cei doi ani s-au schimbat semnificativ. În special, cum ar fi motor cu melc melcat, reductor planetar un astfel de produs nou a fost utilizat pe scară largă, următorul Xiaobian pentru a detalia motorul de viteze, analiza perspectivelor viitoare ale motorului de viteze.

Motorul de viteză DC în China a fost realizat cu aproape 40 de ani înainte de istorie, utilizat în mod obișnuit în zonele industriale și agricole din China. Produse de la începutul reductorului cicloid, la reductorul de viteză curent, reductorul de vierme, reductorul de cicloid, viteza de promisiune, tamburul electric. DC Motorul de schimbare a presiunii Proporția reductorului este relativ mare: mașini electrice, mașini metalurgice, mașini de protecție a mediului, aparate electronice (recomandate: reductor Shun ușor), mașini pentru construcții rutiere, , mașini pentru materiale de construcții, mașini de ciment pentru motoare de curent continuu DC, mașini de cauciuc, mașini de tratare a apei, mașini pentru fabricarea uleiului.

Din industria de a efectua situația, Jiangsu și Zhejiang, întreprinderile private Guangdong să efectueze foarte rapid, a devenit o forță în industrie. În plus, DC Gearmotor provincia Shandong, producătorii regional reductor sunt, de asemenea, multe. Unele dintre întreprinderile private în mișcare rapidă, după finalizarea acumulării originale, din când în când pentru a efectua un puternic. Ei țin pasul cu schimbările de pe piață, DC Gearmotor ajustarea în timp real a structurii produsului, cerințele de calitate a produsului sunt de asemenea progrese din când în când. În scopul de a consolida competitivitatea, ele măresc furnizarea de echipamente de testare, DC Gearmotor punerea în aplicare a investițiilor echipamente, prelucrarea și abilitățile de a progresa rapid, dar, de asemenea, să acorde o atenție la cultivarea și introducerea de talente, DC Gearmotor întreprinderile au început să standardizeze și să standardizeze dezvoltarea.

Deoarece țara a acceptat o politică financiară pozitivă, a stimulat cererea internă, investițiile în active fixe au crescut, industria a intrat într-o dezvoltare de mare viteză. DC Motorul de direcție În special, stabilirea de investiții, astfel încât metalurgie, electricitate, mașini de construcții, construirea de informații, putere și alte accelerate pentru a efectua, astfel, cererea de reducere se extinde treptat. DC Motorul cu motor Cu focusul țării asupra industriei de prelucrare a mașinilor, cu accelerarea serioasă a procesului de localizare și a inovării urbane, locațiile și alte proiecte au demarat proiectul, perspectivele de reducere a pieței, DC Gearmotor industria va continua să adere la tendința de dezvoltare rapidă, reductor De creștere va fi un progres substanțial, care este în principal sprijinirea utilizării de unelte de viteze reducatoare de import legate. De aceea, reductorul de viteză, motoreductorul DC cu reductor de suprafață cu duritate redusă și reducerile de putere medie și joasă sunt considerabile.