Acasă > Stiri > Conţinut

Motorul cu angrenaje principale principale

Sep 11, 2017

Motorul de angrenare DC, adică motorul de angrenare, se bazează pe motorul obișnuit de curent continuu, cuplat cu angrenaj reductor. Rolul cutiei de viteze este de a oferi o viteză mai mică, un cuplu mai mare. În același timp, raportul de transmisie diferit al cutiei de viteze poate oferi o viteză și un cuplu diferit. Acest lucru îmbunătățește foarte mult utilizarea motoarelor de curent continuu în industria de automatizare. Un motor cu angrenaj este un corp integrat al unui reductor și al unui motor (motor). Un astfel de ansamblu poate fi denumit și un motor de angrenare sau un motor de angrenare. De obicei, prin asamblarea integrată a instalației de producție a reductorului profesional, după completarea setului de aprovizionare. Motoarele cu motoare sunt utilizate pe scară largă în industria siderurgică, industria mașinilor și așa mai departe. Avantajul utilizării unui motor cu motor este simplificarea designului și economisirea spațiului

Motorul cu angrenaje DC în industria electromecanică este un motor relativ obișnuit cu micro-unelte, dar performanțele actuale și materialele pentru motoare și producători de a alege materiale precum cunoștințe mai profesioniste nu ar trebui să fie prea mult și nu o zi sau două pentru a înțelege , în principal din: Având în vedere proprietățile câmpului magnetic, având în vedere direcția și uniformitatea permeabilității magnetice a angrenajelor angrenajelor, având în vedere densitatea magnetică de lucru a miezului motorului reductor, luând în considerare pierderea miezului și așa mai departe, conținutul reductorului asupra alegerii designului structurii materialelor, înțelegerea nu este adâncă, deci acestea sunt unele din cunoștințele naționale privind motoarele cu angrenaje DC.

1, motor cu angrenaj cu cerințe tehnice internaționale de fabricație, cu un conținut tehnologic ridicat.

2, economisind spațiu, fiabil și durabil, pentru a rezista la o capacitate mare de suprasarcină, putere de până la 95 KW sau mai mult.

3, consum redus de energie, performanță superioară, eficiență de reducere de până la 95% sau mai mult.

4, vibrații mici, zgomot redus, eficiență energetică ridicată, alegerea secțiunii de oțel de calitate superioară, cutie din fontă, suprafața cutiei de viteze după tratamentul termic de înaltă frecvență.

5, după prelucrări de precizie, pentru a se asigura că precizia de poziționare, care constituie un mecanism de angrenare al angrenajului cu angrenaj, echipat cu o varietate de motoare, care formează o integrare mecanică și electrică, garantează în totalitate utilizarea caracteristicilor calității produsului.

6, produsul utilizează o serie de idei de proiectare modulare, o gamă largă de adaptabilitate, această serie de produse are o combinație foarte mare de motor, locația instalării și structura programului, în funcție de nevoile reale ale oricărei viteze și o varietate de forme structurale.

Clasificarea motorizată a decelerării

1, motor de mare putere.

2, motor coaxial cu angrenaj elicoidal.

3, motor cu angrenaj elicoidal cu arbore paralel.

4, motor cu angrenaj conic spiralat.

5, YCJ serie reductor de viteze motor este utilizat pe scară largă în metalurgie, minerit, ridicare, transport, ciment, construcții, chimice, textile, imprimare și vopsire, farmaceutice și alte mașini generale și echipamente de încetinire a transmiterii.

Componentele principale

Partea redusă:

Potrivit diferitelor tipuri va avea un decalaj mai mare, în principal, unelte, rulmenți, unelte melc, vierme și așa mai departe.

Piese auto:

Stator: 1, polul principal, 2, pentru pol, 3, bază, 4, perie dispozitiv

Rotor: 1, miez de armătură, 2, înfășurarea armăturii, 3, comutator, 4, arbore