Motorul cu angrenaje DC asigură o viteză redusă

Motorul de decelerare Dc, care este motorul de reducere a reducerii, se bazează pe motorul obișnuit, cuplat cu cutia de viteze reducătoare. Cutia de viteze este utilizată pentru a asigura o viteză redusă și cuplu mare. În același timp, raportul de decelerare diferit al cutiei de viteze poate furniza viteză și cuplu diferit. Acest lucru mărește considerabil rata de utilizare a motoarelor cu curent continuu în industria automatizării. Motorul de accelerație se referă la integratorul reductorului și la motor (motor). Acest tip de integrator este, de asemenea, denumit în mod obișnuit motorul de angrenare sau motorul de angrenare. Acesta este de obicei integrat și asamblat de un reductor profesional de viteză. Decelerarea motorului este folosită pe scară largă în industria siderurgică, industria mașinilor și așa mai departe. Avantajul utilizării deceleratorului este simplificarea designului și economisirea spațiului.

Dc încetinirea motorului în industria mecanică și electrică este relativ obișnuit un motor cu angrenaj mic, dar este pentru performanța motorului și a materialelor și producătorilor cum să aleagă materialele mai multe cunoștințe profesionale nu ar trebui să fie prea multe și nu înțeleg că o zi sau două, în principal din: luați în considerare proprietățile magnetice, luând în considerare toate tipurile de motoare de reducere a vitezei, acoperirea direcției permeabilității miezului și a uniformității laminării la rece, având în vedere densitatea magnetică a miezului de fier mare și mic al angrenajului, câteva aspecte, cum ar fi dimensiunea, dar pentru conținutul de înaltă tehnologie străină de alegere în proiectarea reductorului pe structura materialului, înțelegerea nu este profundă, astfel încât cele de mai sus sunt unele cunoștințe ale motorului de acționare cu motor de curent continuu.

1. Motorul de reducere combină cu cerințele tehnice internaționale și are un conținut ridicat de tehnologie.

2. Spațiu de economisire, fiabil și durabil, capacitate mare de suprasarcină, puterea poate ajunge până la 95KW.

3. Consumul redus de energie, performanțe superioare, eficiența deceleratorului este de până la 95%.

4. Vibrații mici, zgomot redus, economie de energie ridicată, selecție de material excelent din oțel, cutie din oțel fontă și tratament termic de înaltă frecvență pe suprafața angrenajului.

5, după precizie de prelucrare, pentru a asigura precizia poziției, toate acestea constituie motor reductor de viteze de ansamblu transmisie de viteze este configurat cu toate tipurile de motor, formate de integrare mecanică și electrică, garantând pe deplin calitatea caracteristicilor de utilizare a produselor.

6, seria de produse folosite, gândirea de proiectare modulară, are o gamă largă de adaptabilitate, seria de produse are foarte multe combinații de motoare, poziții de instalare și schemă de structură, în funcție de nevoia reală de a selecta orice viteză și toate tipurile de forme de structură.

Clasificarea motoarelor de reducere

1. Motor cu reductor de înaltă putere.

2. Reductor elicoidal coaxial.

3. Redresor axial elicoidal paralel.

4. Motor reductor cu roti dintate cu spirală.

5, YCJ motoare reductor reductor motoare serie de motoare sunt utilizate pe scară largă în metalurgie, minerit, ridicare, transport, ciment, construcții, chimice, textile, imprimare și vopsire, farmaceutice și alte mașini generale de încetinire a mecanismului de transmisie.