Acasă > Stiri > Conţinut

Dezvoltare de motoreductoare Industrial DC

Jun 07, 2017

Motoreductoare DC motor reductor este un fel de mecanismului de transmisie a puterii, care are nevoie un cuplu ridicat şi este folosit în locuri unde nu are nevoie de viteză prea mare. DC motoreductoare pentru exemplu: transportoare, mixer, ridicare, aprobarea maşină, maşină de automatizare... Şi cu dezvoltarea industriei şi automatizarea de fabrici, cererea de reductor este în creştere. De obicei, există mai multe moduri pentru a încetini, dar metoda cea mai comună este de a reduce spaţiul şi de a reduce costurile, astfel încât nu există, de asemenea, un reductor de persoana ca cutia de viteze (cutie de viteze). DC motoreductoare în conformitate cu Descrierea de mai sus ar trebui să distingă clar între decelerare motor şi motor de control al vitezei.

Ce este un motor de turatie variabila:

Pur şi simplu pune, este o maşină rotativ care converteşte energia electrică în energie mecanică, constă în principal de un electromagnet de lichidare sau un stator distribuit de lichidare şi o rotaţie Armatura sau rotoare utilizate pentru a produce un câmp magnetic, în care trece curentul prin intermediul si este rotit prin acțiunea unui câmp magnetic, motoreductoare DC, dintre care unele pot fi folosite ca motoare sau generatoare.


Motor de viteză variabilă este puterea frecventa sursa de alimentare (50Hz sau 60Hz) într-o varietate de frecvenţe de alimentare AC, în scopul de a realiza operaţiunea de viteză variabilă de echipamente, în care circuitul de control incheiat de control a circuitului principal, circuitul redresor converteşte curent alternativ în DC, şi circuitul intermediar DC este netezite pentru a filtra ieşirea circuitului redresor, DC motoreductoare si circuitul de invertor va inversa DC la AC. Pentru, cum ar fi vector de control invertor, care au nevoie de un număr mare de operatori, uneori nevoie de un calcul de cuplul de CPU şi unele circuite corespunzătoare. Viteza de conversie a frecvenţei este de a realiza scopul viteza regulament prin schimbarea frecvenţa de alimentare de înfăşurări statorice de motor.

Poziţia poartă şi poartă camera de reductor, sub start-up cuplu mare de sarcină grea viteză redusă, grele de mare viteză şi sub acţiunea de echipamente de vibraţii şi impactul radiale, metal oboseala apare la poartă camera sau purtând poziţia , rezultând în varianta permanente; inelul interior al lagărului şi inelul exterior de ax sau purtând au golul cu camera de poartă, care duce la o dată această problemă apare, motoreductoare DC aceasta afectează serios normale de producţie de echipamente.

REDUCTOR poartă cameră dacă există purta, înlocuire piese scumpe, ciclul de fabricaţie este mai mult, generale de reparare metoda pentru demontare după sudare masini transformării sau alezaj seturi de inserare oţel, etc., motoreductoare DC consumatoare de timp şi stresantă, şi scump. Fosch albastru polimer materiale excelente proprietăţi mecanice şi bună plasticitate, face problema să fie rezolvată în mod corespunzător, pentru a asigura funcţionarea normală a echipamentelor foarte mult scurtarea timpului de reparatii pentru întreprindere pentru a crea valoare economică foarte mare.