Clasificarea de motoreductoare DC

Echipamente motor de curent continuu, care este, motor de viteze, este bazat pe motor DC ordinare, împreună cu uneltele de reductor gear. Rolul cutiei de viteze este de a oferi o viteză mai mică, un cuplu mai mare. În acelaşi timp, raportul de transmisie cutie de viteze diferite poate oferi diferite de viteză şi cuplu. Acest lucru îmbunătăţeşte utilizarea de motoare de curent continuu în industria de automatizare. Un motor orientate este un corp integrat un reductor şi un motor (motor). Un astfel de ansamblu poate fi de asemenea, menţionate ca o motorul sau o motorul. Obicei de reductor profesionale producţia plantelor integrat Adunării după un set complet de aprovizionare. Viteze motoare sunt utilizate pe scară largă în industria siderurgică, industria de maşini şi aşa mai departe. Avantajul de a folosi un motor orientate este de a simplifica designul şi de a salva spaţiu.

Motorul DC în industria de electromecanică este un motor de micro-viteze relativ comune, dar curent de performanţă şi materiale pentru motor şi producătorii cum de a alege materiale cum ar fi mai profesional cunoştinţe ar trebui să nu fie prea mult, şi nu o zi sau două pentru a înţelege, în principal, din: având în vedere proprietăţile de câmp magnetic, tinand cont de direcția și uniformitatea de permeabilitate magnetică de trepte de viteze, având în vedere densitatea magnetic lucru nucleul motor reductor, având în vedere pierderea de bază şi aşa, dar pentru conţinut tehnic ridicat de reductor pe structura material design alegere, înţelegere nu este profund, astfel încât acestea sunt unele dintre unelte interne DC cunoştinţe cu motor.

motorul 1, cu cerinţele tehnice internaţionale de fabricaţie, cu un conținut tehnologic ridicat.

2, salvaţi spaţiu, fiabile şi durabile, pentru a rezista la mare la suprasarcina capacitate, putere până la 95KW sau mai mult.

3, consumul de energie scăzut, performanţă superioară, reductor de eficienţă de până la 95 % sau mai mult.

4, mici vibratii, zgomot redus, eficienţei energetice ridicate, alegerea high-calitate oţel secţiune, caseta de oţel fontă, uneltele de suprafaţă după tratamentul termic de inalta frecventa.

5, după precizia de prelucrare pentru a garanta că precizia de pozitionare, care constituie un ansamblu de unitate unelte unelte cu motor echipate cu o varietate de motor, formând o integrare mecanice şi electrice, să garanteze complet utilizare a calităţii produselor caracteristici.

6, produsul utilizează o serie de idei de modular design, o gamă largă de adaptabilitate, această serie de produse au o combinaţie foarte mare de motor, locaţie de instalare şi structura programului, in functie de nevoile reale de orice viteză şi o varietate de structurale forme.

Viteza motorului clasificarea

1, uneltele de mare putere motor.

2, coaxial elicoidale motorul.

3, paralel ax elicoidale motorul.

4, Spirala conice motorul.

Seria de YCJ 5, reductor motorul este folosit în metalurgie, minerit, ridicare, transport, ciment, constructie, chimice, textile, imprimare si vopsire, farmaceutice şi alte generale masini si echipamente de transmisie de încetinire.

Reductor parte:

În funcţie de tipuri diferite va avea un decalaj mare, în principal Angrenaje, rulmenti, uneltele de vierme, vierme şi aşa.

Piese de motor:

Stator: 1, principalul pol, baza de 2, pentru Polul, 3, 4, perie dispozitiv

Rotor: 1, miezul de armatura, 2, armatura de lichidare, comutator 3, 4, ax