Motor cu perie DC cu o gamă largă de viteză

Motorul fără perii DC este un motor sincron, ceea ce înseamnă că viteza rotorului motorului prin rotirea statorului motorului a vitezei câmpului magnetic și a numărului de rotor. Motorul fără perii DC are avantajele motorului DC tradițional, eliminând în același timp peria de carbon, structura inelului alunecător; treapta de viteză fără trepte, intervalul de viteză mare, capacitatea de suprasarcină; fiabilitate ridicată, DC Perie Motor stabilitate bună, adaptabilitate puternică, întreținere și întreținere ușoară și așa mai departe. Circuitul de comutare cu motor fără perii DC prin acționarea și controlul a două părți, aceste două părți nu sunt ușor de separat, în special circuitul de joasă putere este adesea integrat într-o singură ASIC dedicată.

Motorul de curent continuu are un răspuns rapid, motorul DC Brush un cuplu de pornire mare, de la turația zero la turația nominală, cu cuplul nominal, poate oferi performanțe, dar avantajele motorului DC sunt de asemenea neajunsurile acestuia, deoarece motorul DC produce o sarcină constantă constanta de sarcină a momentului, câmpul magnetic al armăturii și câmpul magnetic al rotorului să fie constante pentru a menține 90 °, care se va baza pe peria de carbon și pe comutator. Pensulele și comutatoarele de carbon produc scântei când motorul se rotește, iar tonerul este limitat, în plus față de deteriorarea componentelor.

Motorul DC fără perii constă din caroseria principală a motorului și de acționare, înfășurările statorului motorului realizate din trei racorduri simetrice, cu motor asincron trifazat sunt foarte asemănătoare. Motorul periei DC Rotorul motorului este lipit de magnetul permanent magnetizat. Pentru a detecta polaritatea rotorului motorului, în motor este instalat un senzor de poziție. Conducătorul este compus din dispozitive electronice de putere și circuite integrate. Funcția este de a accepta semnalele de pornire, oprire și frânare ale motorului pentru a controla pornirea, întreruperea motorului DC și frânarea motorului. Semnalul senzorului de poziție și semnalele înainte și înapoi sunt utilizate pentru a controla inversarea comenzii de viteză variabilă și semnalul de reacție a vitezei, utilizat pentru a regla și regla viteza; pentru a oferi protecție și afișare și așa mai departe.

Motorul fără perii DC, în principal de către caroseria motorului, motorul cu perii DC, locația senzorului și circuitul electronic de comutare alcătuit din trei părți. Corpul motorului este asemănător structural cu un motor sincron cu magnet permanent, însă nu există înfășurări cu colivie și alte dispozitive de pornire. (Trifazat, patru faze, cinci faze), rotorul de către magnetul permanent cu un anumit număr de perechi de pol (2p = 2,4, ...).

Când o anumită fază a înfășurării statorului este alimentată, curentul interacționează cu câmpul magnetic generat de polul magnetic al magnetului permanent al rotorului pentru a genera cuplu, conduce rotorul să se rotească și apoi convertește poziția magnetului rotorului într-un semnal electric prin senzorul de poziție pentru a controla circuitul de comutare electronică, astfel încât faza de stator înfășurând într-o anumită ordine conducție, motorul de perie DC curentul de fază al statorului cu poziția rotorului se schimbă într-o anumită comutare de ordine. Deoarece secvența de conducere a circuitului de comutare electronică este sincronizată cu unghiul rotorului, care a jucat o comutare a comutatorului mecanic.

Circuitul electronic de comutare electronică cu motor fără perii DC este utilizat pentru a controla motorul și statorul la fiecare putere de înfășurare a fazei și ordinea timpului, în principal prin intermediul comutatorului de alimentare și a unității de procesare a semnalului de senzor de poziție compusă din două părți. Unitate de comutare logică de putere și unitate de procesare a semnalului de senzor de poziție compusă din două părți. Unitatea de comutare logică de putere este nucleul circuitului de comandă, motorul cu perii DC este funcția de a alimenta puterea unei anumite logici cu statorul motorului fără perii DC în faza înfășurării, astfel încât motorul să producă cuplu continuu. Iar ordinea și timpul de conducere a fiecărei înfășurări de fază depinde în primul rând de semnalul de la senzorul de poziție. Dar, în general, semnalul generat de senzor nu este utilizat direct pentru a controla unitatea de comutare logică de putere. În concluzie, compoziția componentelor principale ale motorului DC fără perii include: 1, motorul principal: statorul principal, rotorul principal.

2, linii de comutare electronice: întrerupător logic de putere, prelucrare semnal de poziție

3, senzorul de poziție: stator senzor, rotor senzor