Perie DC Motor fiabilitatea

În mod tradiţional, Motor de perie DC un permanent magnet sincrone cu motor având o undă trapezoidale înapoi forţa electromotoare este numit un motor de curent continuu fără perii. Controlul cuplului motor de curent continuu fără perii necesită informaţii de poziţia rotorului pentru a realiza eficient stator de control curent. În plus, senzorul de viteza, Motor DC perie nevoia de semnal de viteză, utilizarea de senzor de poziţie este baza controlului DC fără perii motor vectoriale, dar prezenţa senzor de poziţie la aplicarea motor de curent continuu fără perii aduce o mulţime de defecte şi inconveniente : În primul rând, Motor DC perie senzor de poziţie va creşte mărimea şi costul a motorului; În al doilea rând, conectarea unui număr mare de senzori de pozitie va reduce fiabilitatea de funcţionare cu motor, chiar acum cele mai multe aplicaţii de senzorul Hall, există un anumit grad de zona insensibil magnetice; din nou, de mediul de lucru, DC perie motorii cum ar fi în compresor climatizare sigilate, datorită coroziunii puternice de agent frigorific, senzor de poziţie convenţionale pur şi simplu nu poate fi utilizat; În cele din urmă, precizie de instalare senzor va afecta performanţa motor, Motor de curent continuu de perie creşterea dificultăţii procesului de producție.

Tehnologie de control al sensorless senzor este o directie importanta pentru studiul de BLDCM în ultimii 30 de ani. Este discutat starea de cercetare a BLDCM sensorless control acasă şi în străinătate. DC perie Motor această hârtie în principal introduce principiile de bază, metode, aplicaţii şi avantajele şi dezavantajele de mai multe metode convenţionale, şi a face o analiză completă şi compararea. Poziţia sensorless este acționat în lipsa unui senzor de poziţie mecanice. În acest moment, semnalul de poziţia rotorului ca invertorul in comutatie calendarul semnalul de comutare este încă indispensabil, dar nu mai este furnizată de senzorul de pozitie, DC perie Motor dar trebuie înlocuite cu noi poziţia semnal de detectare de mijloace, adică, ridicarea circuit şi complexitatea de control pentru a reduce complexitatea structurii cu motor.

În prezent, BLDCM sensorless poziţia senzorului control cercetare este nucleul de structura a rotorului poziţia semnal detectarea circuitului, acces indirecte atât hardware cât şi software-ul fiabil rotor poziţia semnal, declanşând conducta de dispozitive corespunzătoare de putere, Motor perie DC motor rulează de conducere. Până în prezent, într-un număr mare de poziţia semnal metode de detectare, de cerere şi de cercetare sunt în principal stator inductanţă metoda, DC perie Motor viteza independente poziţia funcţia, înapoi projectarea vigoare metoda, potenţialul de val fundamentale metoda de comutare şi stat observator metoda.

Motor de curent continuu fără perii (BushlessDCMotor, BLDCM) a nu schimb pentru scântei, funcţionarea fiabilă, usor de intretinut, structura simpla, etc., şi astfel a fost utilizat pe scară largă în mai multe rânduri. DC perie Motor cu toate acestea, BLDCM tradiţional necesită un senzor de poziţie suplimentare pentru a controla poziţia rotorului, care are o multime de efecte adverse asupra aplicării sale. BLDCM senzor sensorless controlul în ultimii 30 de ani a fost mai populare teme de cercetare acasă şi în străinătate [1]. La prezenta, pentru controlul sensorless poziţia BLDCM, DC Motor perie pentru cerinţele de performanţă diferite şi aplicaţii, oamenii au prezentat o varietate de diferite teoria şi punerea în aplicare metode de control, cum ar fi stator inductanţă metoda, viteza poziţia independentă funcţia metoda, metoda spate forţa electromotoare, potenţială inversare metoda, stat observator metoda şi aşa mai departe. În această lucrare, DC perie Motor pe baza scurtă discuţie de status quo-ul de control de sensorless senzor BLDCM, principiul de bază, modul de aplicare, cererea DC Motor perie şi avantajele şi dezavantajele de mai multe tipuri de metode sunt introduse în detaliu.