DC perie auto caracteristici structurale

1, Motor DC perie înainte de demolare, să utilizaţi aer comprimat pentru a sufla suprafaţa de praf cu motor, şi ştergeţi murdăria de suprafaţă curată.

2, selectaţi locul de muncă de dezintegrarea motorului, curat mediul de scena.

3, familiarizat cu caracteristicile de cerințele tehnice structură şi Revizie motor.

4, gata să se dezintegreze instrumentele necesare (inclusiv instrumente speciale) şi echipamente.

5, pentru a aprofunda inteleg DC fără perii motor funcționarea defectele, condiţiile se poate face înainte de demolarea Motor de perie DC teste. În acest scop, sarcina de centura cu motor de testare, inspecţie detaliată pieselor auto de temperatura, viteza de sunet, vibraţii, şi aşa mai departe, şi de testare tensiune, curent, şi aşa mai departe, şi apoi deconectaţi încărcăturii, face un test de singură inspecţie probe, pentru a detecta probe curent şi în scădere, face un record bun.

6, taie alimentarea cu energie, DC perie Motor elimina cablurile electrice externe, face un record bun.

7. test de rezistenţă de izolare electrică a motorului folosind tensiunea corespunzătoare. Pentru a compara cu valoarea rezistenţei de izolaţie măsurată în ultima revizie pentru a determina tendința de izolare electrotehnic şi statutul de izolare, izolare DC perie Motor valoarea rezistenţei măsurate la diferite temperaturi trebuie convertite în aceeaşi temperatură, în general, la 75 Shan.

8. testul de absorbţie raportul. Când raportul de absorbtie este mai mare decât 1,33, se indică faptul că izolaţia a motorului nu este umed sau umed. Pentru a compara cu datele anterioare, raportul de absorbție măsurat la orice temperatura este, de asemenea, convertit la aceeași temperatură.

DC fără perii Motor are multe avantaje DC perie Motor, cum ar fi interferenţa mici (partea de circuit de interferenţe electromagnetice), viaţă lungă, bună performanţă, metode de control, cuplu mare de ieşire, capacitate de supraîncărcare, viteza largă gamă, rapid începând ca răspuns, funcţionarea stabilă, DC perie Motor cu randament ridicat. Permanent Magnet motor Brushless DC are multe AC motor asincron, motor cu pas şi motor de curent continuu au avantaje. Acesta este utilizat pe scară largă în echipamente de birou, calculator, audio, ventilatie industria, automatica, instrumentatie, industria automotive, Naţional de apărare şi aşa mai departe, în special, în computer, unităţi optice, DC Motor perie tare disc, DVD-uri şi aşa mai departe un mare numărul de formă foarte precise de permanent Magnet fara perii cu motor, Permanent Magnet fara perii motor DC a fost care afectează viaţa oamenilor în permanenţă.

Cu miniaturizarea controler, Motor DC perie modulare, înainte de controler de mai mare acum poate face mai mici, unele poate şi motor pentru a face împreună, astfel încât motorul fără perii permanent magnet să folosească atât de convenabil, atât de la îndemână. Multe motoare permanent magnet DC tot mai mult se înlocuiesc cu permanent magnet Motoare DC fără perii. În domeniul motor, dezvoltarea de motor permanent Magnet de curent continuu fără perii este un nou trend. DC perie acest Motor este mai mult decât oricând.

Motor de curent continuu fără perii este utilizarea de semiconductoare comutarea dispozitivelor pentru a realiza inversarea electronice, adică utilizarea dispozitivelor electronice de comutare, pentru a înlocui tradiţionale de tip contact comutator şi perie. Modelului de utilitate a avantajele fiabilitate ridicată, nici in comutatie scânteie şi zgomot redus mecanice, şi este utilizat pe scară largă în grad înalt bloc, VCR, electronice instrument şi automatizare office aparatul de înregistrare.