Motor cu perii DC de motor tradițional

Oamenii sunt intotdeauna curiozitatea de lucruri noi, motorul DC Brushless DC fără perii în raport cu alte motoare tradiționale este în cauză, este într-adevăr considerat un motor nou, dar, de fapt motor DC brushless sa născut pentru o lungă perioadă de timp, foarte matur, doar pentru că industria internă a început cu întârziere, puterea este relativ slab, astfel încât clienții sunt mai dispuși să utilizeze tehnologia mature, utilizarea de motor tradiționale stabile.

Odată cu accelerarea proceselor industriale, restructurarea industrială și modernizarea industriei este iminentă, o situație de încărcare mai mare și mai puternică, DC Brush Motor de reducere a emisiilor de energie este un program important pe care fiecare întreprindere trebuie să le acorde atenție. După ani de dezvoltare și îmbunătățire, motorul DC DC fără perii sa maturizat treptat, datorită caracteristicilor motorului fără perii DC, motorul percutant DC care face motorul DC fără perii va deveni o forță motrice importantă pentru schimbările industriale.

1. rotor cu motor fără perii DC cu magneți permanenți, cu perii DC Motor NdFeB de înaltă calitate, fără curent de excitație. Aceeași putere, motorul fără perii poate genera un cuplu mai mare.

2. Motor fără perii DC pentru a anula perie de carbon, rotor nu uzură suplimentară și lacrimă, doar lagăr în sine de consum, creșterea temperaturii mai mici, o viață mai lungă, mai eficiente din punct de vedere energetic.

3. Motorul de pornire fără perii DC, cuplul de blocare, vârful maxim de cuplu ridicat, motorul de periere DC conduce la deschiderea supapei, închide momentul în care sunt necesare caracteristicile de cuplu necesare.

4. Momentul de torsiune de ieșire al motoarelor fără curent continuu și tensiunea de funcționare, curentul DC al periei DC este proporțional cu. Circuitul de detectare a cuplului este simplu și sigur.

5. Motorul fără perii DC prin intermediul modului PWM de acționare fără perii pentru reglarea tensiunii medii de alimentare, poate atinge o viteză netedă a motorului. În același timp, prin modul PWM de a reduce tensiunea de alimentare pentru a porni motorul, poate reduce în mod eficient curentul de pornire este mic.

6. Sursă de alimentare cu motor fără perii DC pentru modularea PWM a tensiunii DC. DC Brush Motor Relativ la frecventa variabila AC motor sinusoidale de alimentare cu curent alternativ, viteza, circuitul de antrenare produce radiații electromagnetice mai puțin, poluarea armonică pe grila mai mici.

8. Motor fără perii DC cu circuit de control al vitezei în buclă închisă, motor de perie DC Cuplul de sarcină poate fi modificat atunci când viteza motorului rămâne neschimbată. Poate obține un semnal de feedback rapid, funcționarea motorului mai precisă.

9. Motorul fără perii DC prin dezvoltarea secundară a unității fără perii poate fi automatizat.

10. Motor fără perii DC acționat de curent continuu de joasă tensiune, DC perie de joasă tensiune motor, utilizarea de mai sigur.

Modulul de comandă oferă PWM (modulația lățimii impulsurilor) pentru a determina momentul comutării puterii motorului și a comutatorului. Motoarele fără perii DC, în general, doresc să se utilizeze când variația sarcinii în viteză poate fi stabilă la valoarea setată fără a schimba viteza de control, DC Brush Motor astfel încât motorul fără perii este echipat cu senzori pot fi sensibili senzor de câmp magnetic (de obicei, senzor Hall) , ca și controlul vitezei închise, dar și ca bază pentru controlul fazelor. Dar acest lucru este folosit doar ca un control al vitezei și nu poate fi folosit ca control de poziționare. Sistemul de comandă de poziționare și același motor servomotor trebuie să instaleze codificatorul. Motorul cu perii DC Cele mai multe motoare fără perii sunt aceleași configurații cu buclă închisă ca servomotoare.