Durata de viață a motorului cu perie DC

Ca dispozitiv de conversie a energiei electromecanice, motorul DC Brush Motorul electric a fost aplicat în toate domeniile economiei naționale și vieții cotidiene a oamenilor. Este bine cunoscut faptul că motorul DC are avantajele unei eficiențe ridicate a funcționării și unei reglări rapide a vitezei, dar motorul tradițional cu curent continuu adoptă perie electrică pentru a inversa metoda mecanică, rezultând costuri ridicate și o serie de probleme, cum ar fi frecarea mecanică, DC Pensulă Reducerea duratei de viață a mașinii, interferențele radio și fiabilitatea.

Odată cu dezvoltarea rapidă a productivității sociale și a științei și tehnologiei, DC Brush Motor se promovează reînnoirea constantă a produselor auto. După mulți ani de eforturi, în scopul de a menține o perie DC motor de performanță bună și start-up de performanță a premise, DC Brush Motor pentru a elimina deficiențele, oamenii cu utilizarea de elemente Hall pentru a realiza inversarea, cu mecanismul electronic inversare mecanică inversare mecanică , DC Brush Motor pentru a intra în noua epocă a produselor fără motor fără perii.

Motorul DC fără perii este, de asemenea, cunoscut ca "niciun sistem de distribuire cu comutator pentru motoare" sau "sistem de livrare directă". Este redresorul de alimentare CA în cc și apoi convertit de la invertor la curent alternativ reglabil prin frecvență, dar rețineți că invertorul funcționează în modul chopper DC. DC cu motor fără perii (BLDC), cu ajutorul unui tip de comandă automată cu undă pătrată, cu motor sincron permanent cu magnet permanent, motor de perie DC care înlocuiește comutatorul cu perie de carbon cu senzor Hall, ND-FE-B este magnetul permanent al rotorului. Performanța produselor dincolo de motorul DC tradițional toate avantajele, dar, de asemenea, pentru a rezolva neajunsurile inelului de alunecare a periei de carbon din motorul DC, controlul digital, este astăzi cel mai ideal motor de turație.

Motorul DC fără perii este un motor de înaltă performanță, cea mai mare caracteristică a acestuia fiind caracteristicile externe ale motorului DC și nici o perie compusă din structura de contact mecanic, motorul percutant DC utilizează un rotor cu magnet permanent, nici o pierdere de excitație, căldura de înfășurare a armăturii și instalat în exteriorul statorului, disiparea căldurii este ușoară.

Motorul pas cu pas este un element de control cu buclă deschisă care convertește semnalul pulsului electric în deplasare unghiulară sau deplasare liniară. Motorul cu perie DC În cazul neîncărcării, poziția de turație și oprire a motorului depinde numai de frecvența și numărul impulsurilor semnalului pulsator, motorul de perie DC fără influența modificării sarcinii.

Care este diferența principală dintre cele două?

1. Motorul DC fără perii este mai mare decât motorul pas cu pas.

2. Principiul de acționare a motoarelor cu curent continuu și a motoarelor pas cu pas este diferit, motorul fără perii DC se bazează pe poziționarea elementului de hală pentru a furniza alternanța rotației controlului puterii. Motorul Stepper este acționat direct de tensiunea pulsului unic, nu aveți nevoie de poziționarea elementului de hală, motorul de perie DC puteți controla numărul de impulsuri adăugate la motor pentru a localiza cu precizie unghiul de rotație;

3. Bazat pe principiul de conducere nu este același lucru, astfel încât motorul fără perii DC general folosit pentru a controla precizia locului, motorul pas cu pas este utilizat pentru a controla acuratețea cerințelor mai mari.