Motor cu perii DC de înaltă fiabilitate

Motor fără perii DC este un motor sincron, adică viteza rotorului motorului de viteza câmpului magnetic de rotație a statorului motorului și numărul de rotor. Motorul fără perii DC are avantajele motorului DC tradițional, eliminând în același timp peria de carbon, structura inelului alunecător; treapta de viteză fără trepte, intervalul de turație largă a motorului DC, capacitatea de suprasarcină; fiabilitate ridicată, stabilitate bună, adaptabilitate puternică, întreținere și întreținere ușoară și așa mai departe. Circuitul de comutare a motorului fără perii DC prin acționarea și controlul a două părți, motorul percutant DC aceste două părți nu sunt ușor de separat, în special circuitul de joasă putere este adesea integrat într-o singură ASIC dedicată.

Motorul de curent continuu are un răspuns rapid, cuplul de pornire mare, de la turația zero la turația nominală, cu cuplul nominal, poate oferi performanțe, dar avantajele motorului DC sunt de asemenea neajunsurile sale, deoarece motorul DC produce o sarcină constantă sub sarcină constantă , atunci câmpul magnetic al armăturii și câmpul magnetic al rotorului să fie constante pentru a se menține la 90 °, care se va baza pe peria de carbon și pe comutator.DC Peria de perie și comutator cu perie de carbon în rotația motorului va produce scântei, toner în plus față de componente provoca daune, utilizarea ocaziilor este, de asemenea, limitată.

Motorul DC fără perii constă din caroseria principală a motorului și de acționare, înfășurările statorului motorului realizate din trei racorduri simetrice, cu motor asincron trifazat sunt foarte asemănătoare. Rotorul motorului este lipit de magnetul permanent magnetizat. Motor cu perie DC Pentru a detecta polaritatea rotorului motorului, în motor este instalat un senzor de poziție. Conducătorul este compus dintr-un dispozitiv electronic de putere și un circuit integrat. Funcția este de a accepta semnalele de pornire, oprire și frânare ale motorului pentru a controla pornirea, oprirea și frânarea motorului. Semnalul senzorului de poziție și semnalul înainte / înapoi sunt utilizate pentru a controla comanda de viteză variabilă a comenzii de viteză și a semnalului de răspuns al vitezei, utilizat pentru a regla și regla viteza; DC Brush Motor pentru a oferi protecție și afișare, și așa mai departe.

Motorul fără perii DC este un motor sincron, adică viteza rotorului motorului prin viteza câmpului magnetic de rotație a statorului motorului și numărul rotorului (P): N = 120 * f / În cazul unui număr fix de rotoare, schimbarea frecvența f a câmpului magnetic rotativ al statorului poate modifica viteza de rotație a rotorului. Motorul fără perii DC este motorul sincron cu comanda electronică, comandă frecvența câmpului magnetic de rotație a statorului și viteza rotorului motorului înapoi la corecția repetată a centrului de comandă, motorul de periere DC pentru a obține apropierea de caracteristicile motorului de curent continuu . Asta este, motorul fără perii DC poate fi în intervalul de încărcare nominal când schimbările de sarcină pot controla în continuare rotorul motorului pentru a menține o anumită viteză.