Motor cu perii DC de înaltă fiabilitate

Motor fără perii DC este un motor sincron, adică viteza rotorului motorului de viteza câmpului magnetic de rotație a statorului motorului și numărul de rotor. Motorul fără perii DC are avantajele motorului DC tradițional, eliminând în același timp peria de carbon, structura inelului alunecător; treapta de viteză fără trepte, intervalul de turație largă a motorului DC, capacitatea de suprasarcină; fiabilitate ridicată, stabilitate bună, adaptabilitate puternică, întreținere și întreținere ușoară și așa mai departe. Circuitul de comutare cu motor fără perii DC prin acționarea și controlul a două părți, aceste două părți nu sunt ușor de separat, în special circuitul de joasă putere este adesea integrat într-o singură ASIC dedicată.

Motorul de curent continuu are un răspuns rapid, motorul de curent continuu, cuplul de pornire mare, de la turația zero la turația nominală, cu cuplul nominal, poate oferi performanțe, dar avantajele motorului DC sunt de asemenea neajunsurile acestuia, deoarece motorul DC produce o sarcină constantă sub constantă încărcați performanța Momentului, apoi câmpul magnetic al armăturii și câmpul magnetic al rotorului să fie constante pentru a menține 90 °, care se va baza pe peria de carbon și pe comutator. Pensulă cu perie de motor Pensulă de carbon și comutator în rotația motorului va produce scântei, toner în plus față de componente va provoca daune, utilizarea de ocazii sunt de asemenea limitate.

Motorul DC fără perii constă din caroseria principală a motorului și de acționare, înfășurările statorului motorului realizate din trei racorduri simetrice, cu motor asincron trifazat sunt foarte asemănătoare. Rotorul motorului este lipit de magnetul permanent magnetizat. Motor cu perie DC Pentru a detecta polaritatea rotorului motorului, în motor este instalat un senzor de poziție. Conducătorul este compus dintr-un dispozitiv electronic de putere și un circuit integrat. Funcția este de a accepta semnalele de pornire, oprire și frânare ale motorului pentru a controla pornirea, oprirea și frânarea motorului. Semnalul senzorului de poziție și semnalul înainte / înapoi sunt utilizate pentru a controla inversarea comenzii de viteză variabilă și semnalul de răspuns al turației, peria DC Motor utilizat pentru a regla și regla viteza; pentru a oferi protecție și afișare și așa mai departe.