Motor cu perii DC Performanță bună

Motor cu perie DC Ca dispozitiv de conversie a energiei electromecanice, motorul electric a fost aplicat în toate domeniile economiei naționale și vieții cotidiene a oamenilor. Motorul cu perie DC Este bine cunoscut faptul că motorul DC are avantajele unei eficiențe ridicate a funcționării și unei reglări rapide a vitezei, dar motorul tradițional cu curent continuu adoptă perie electrică pentru a inversa metoda mecanică, rezultând un cost ridicat, un motor cu perii DC și o serie de probleme cum ar fi frecarea mecanică, durata de viață scurtă, interferențele radio și fiabilitatea.


Odată cu dezvoltarea rapidă a productivității sociale și a științei și tehnologiei, se promovează reînnoirea constantă a produselor auto. După mulți ani de efort, DC Brush Motor, în scopul de a menține o perie DC motor de performanță bună și start-up de performanță a premise, DC Brush Motor pentru a elimina deficiențele, oamenii cu utilizarea de elemente Hall pentru a realiza inversarea, cu mecanism electronic de mers înapoi inversarea dispozitivului mecanic, astfel încât să intre în noua epocă a produselor fără motor fără perii.


Motorul DC fără perii este, de asemenea, cunoscut ca "niciun sistem de distribuire cu comutator pentru motoare" sau "sistem de livrare directă". Este redresorul de alimentare CA în cc și apoi convertit de la invertor la curent alternativ reglabil prin frecvență, dar rețineți că invertorul funcționează în modul chopper DC. Motor fără perii DC (motor cu curent continuu fără perii, BLDC), folosind un tip de comandă automată cu unde pătrate, cu motor sincron permanent cu magnet permanent, motor de periere DC care înlocuiește comutatorul perie de carbon cu senzor Hall, ND-FE-B este magnetul permanent al rotorului. Performanța produselor dincolo de motorul DC tradițional toate avantajele, dar, de asemenea, pentru a rezolva neajunsurile inelului de alunecare a periei de carbon din motorul DC, controlul digital, este astăzi cel mai ideal motor de turație.

1, înainte de demolare, să utilizați aer comprimat pentru a sufla suprafața prafului motor și ștergeți murdăria de suprafață curate.

2, selectați locul de lucru al dezintegrării motorului, motorul DC Brush curează mediul de scenă.

3, familiarizați cu caracteristicile structurii motorului și cerințele tehnice de revizie.

4, gata să dezintegreze instrumentele necesare (inclusiv uneltele speciale) și echipamentul.

5, pentru a înțelege în continuare funcționarea motoarelor DC fără perii a defectelor, condițiile pot fi efectuate înainte de testele de demolare. În acest scop, DC Brush Motor testul de încărcare a centurii de motor, inspecția detaliată a părților motorului de temperatură, sunet, vibrații, și așa mai departe, tensiune de încercare, curent, viteză și așa mai departe, și apoi deconectați sarcina, nu un test unic de inspecție fără încărcătură, un motor cu perii DC pentru detectarea pierderilor de curent fără pierderi de sarcină și fără pierderi de sarcină, realizează o înregistrare bună.

6, întrerupeți alimentarea, scoateți cablajul electric extern, motorul cu perii DC face o înregistrare bună.

7. Verificați rezistența izolatoarelor electrice ale motorului utilizând tensiunea corespunzătoare. Pentru a compara cu valoarea rezistenței de izolație măsurată la ultima revizie pentru a determina tendința de izolare electrică și starea izolației, valoarea rezistenței de izolație măsurată la temperaturi diferite trebuie convertită la aceeași temperatură, în general la 75 Shan.

8. Testați raportul de absorbție. Atunci când raportul de absorbție este mai mare de 1,33, indică faptul că izolația motorului nu este umedă sau umedă. Pentru a compara cu datele anterioare, DC Brush Motor raportul de absorbție măsurat la orice temperatură este de asemenea convertit la aceeași temperatură.