Structura de contact a motorului periei DC

Motorul fără perii DC este un motor de înaltă performanță, caracteristica cea mai mare fiind caracteristicile externe ale motorului DC fără perie compusă din structură mecanică de contact care utilizează un rotor cu magnet permanent, un motor cu perii DC fără pierderi de excitație, o înfășurare a armăturii termice și instalat pe în afara statorului, ușor de încălzit.

Motorul pas cu pas este un motor stepper cu element de control cu buclă deschisă care convertește un semnal electric de impuls în deplasare unghiulară sau deplasare liniară. Motorul cu perie DC În cazul neîncărcării, viteza motorului, opriți locația depinde numai de frecvența semnalului pulsului și de numărul impulsurilor, fără impactul schimbărilor de sarcină.

Care este diferența dintre cele două?

1. motor fără perii DC decât viteza motorului pas cu pas;

2. Principiul de acționare cu motor fără perii DC și cu motor pas cu pas este diferit de motorul DC fără perii care este localizat prin poziționarea sursei de alimentare cu curent alternativ pentru a controla rotirea. Motorul pas cu pas Motor DC este acționat direct de o singură tensiune de impuls, fără a fi nevoie de poziționarea elementului Hall, poate fi adăugat la motor prin controlul numărului de impulsuri pentru a localiza cu precizie unghiul de rotație;

3. Bazat pe principiul de acționare nu este același, motorul DC Brush, astfel încât motorul fără perii generice utilizat pentru a controla precizia locului nu este mare, motorul pas cu pas este utilizat pentru a controla cerințele de precizie ale locurilor relativ înalte.

Motorul DC cu răspuns rapid, cuplul de pornire mare, de la turația zero la turația nominală, cu cuplul nominal, poate oferi performanțe, dar avantajele motorului DC sunt de asemenea neajunsurile sale, deoarece motorul DC produce o sarcină constantă în condiții de sarcină constantă, DC Brush Motor, atunci câmpul magnetic al armăturii și câmpul magnetic al rotorului trebuie să fie constante pentru a se menține la 90 °, care va fi prin peria de carbon și comutator. Carbon perie și comutator în rotația motorului va produce scântei, toner în plus față de componente va provoca daune, DC Brush Motor utilizarea de ocazii sunt, de asemenea, limitate.

Motorul de curent alternativ fără perie și comutator de carbon, aplicație fără întreținere, puternică, largă, dar caracteristicile motorului DC pentru a atinge echivalentul performanței tehnologiei complexe de control care trebuie utilizată pentru a fi realizată. Acum, dezvoltarea rapidă a componentelor de putere semiconductoare pentru a comuta frecvența de multe, pentru a spori performanța motorului de antrenare. Viteza microprocesorului este mai rapidă și mai rapidă, motorul percutant DC poate fi atins de controlul motorului AC amplasat într-un sistem rotativ cu două axe ortogonale, motorul de comandă AC corespunzător în componenta curentă cu două axe, Motorul DC cu performanțe echivalente.

În plus, multe microprocesoare vor controla funcțiile necesare ale motorului în chip, iar volumul devine din ce în ce mai mic; cum ar fi convertoare analogice / digitale (Analog-to-digitalconverter, ADC), DC Brush Modulul de impulsuri a motorului (pulswidemodulator, PWM) ... Așteptați. Motor fără perii DC, care este comutată cu comandă electronică a motorului AC, similară cu caracteristicile motorului DC și fără mecanism de motor DC în lipsa unei aplicații.

Motorul fără perii DC este un motor sincron, adică viteza rotorului motorului prin viteza câmpului magnetic de rotație a statorului motorului și numărul rotorului (P): N = 120. F / P. Motorul perii DC În cazul unei fixe numărul de rotoare, motorul perie DC modificând frecvența câmpului magnetic rotativ al statorului poate schimba viteza de rotație a rotorului. Motorul fără perii DC este motorul sincron cu comanda electronică (comanda), controlul frecvenței câmpului magnetic rotativ al statorului și a vitezei rotorului motorului înapoi la corecția repetată a centrului de comandă, pentru a se apropia de caracteristicile motorului de curent continuu. Asta este, motorul fără perii DC poate fi în intervalul de încărcare nominal când schimbările de sarcină pot controla în continuare rotorul motorului pentru a menține o anumită viteză.