Controller Utilizați întreținerea

Valoarea măsurată a parametrului procesului de producție este comparată cu valoarea dată, abaterea este generată și semnalul de ieșire este generat în conformitate cu o anumită regulă de reglare pentru a împinge servomotorul pentru a elimina cantitatea de deviație, astfel încât parametrul să fie păstrat în vecinătate din valoarea dată sau controlerul se modifică în conformitate cu legea predeterminată

principiu

Unele dintre transmisiile automate utilizate în principiul de reglare a ciocanului sunt în general denumite "regulator mecanic" sau "regulator centrifugal" principiile de bază. Înțelegeți principiul acesteia, principiul altor mecanisme similare este, de asemenea, clar, este așa-numitul "un motiv". Un mecanism pentru controlul deschiderii și închiderii unei supape prin acțiunea centrifugală a unui ciocan greu. Două bile albastre sunt greutăți mari cu ciocan greu, arborele roșu este arborele rotativ, întreaga mașină este controlată în funcție de viteză; negru cerc mic este permis să se rotească în raport cu conexiunea, cum ar fi rame de ochelari și conexiunea dintre picioarele ochelarilor, poate fi relativ rotativ; verde deschis este cursorul, se rotește cu axa de rotație și se poate deplasa în sus și în jos în raport cu axa de rotație; glisorul în interiorul slotului, încorporat într-o rolă (portocalie); Ventilul poate fi deplasat în sus și în jos de-a lungul direcției transversale a țevii negre pentru a controla debitul de fluid prin țeavă. Poziția ventilului este controlată de mai multe legături portocalii conectate la rolă.

Legătura orizontală are un cerc negru mic legat de triunghiul negru, în acest loc cu o conexiune fixă a șasiului. Polilina triunghiulară reprezintă arcul, atunci când rotația arborelui rotativ de mare viteză, cele două ciocane grele din forța centrifugă pentru a depăși forța arcului de a se deplasa afară, conducând cursorul spre mișcarea ascendentă, întregul dispozitiv mecanic într-o poziție gri deschis, originalul nivelul barei de conectare este acum pe partea stângă. Partea dreaptă a declinului, conducând supapa în jos, canalul din canal a fost închis sau complet închis. Când viteza arborelui rotativ încetinește, cele două ciocane se deplasează în spate sub acțiunea forței arcului, iar supapa poate fi deschisă din nou. Cu acest dispozitiv puteți utiliza viteza pentru a controla mișcarea supapei. Transmisia automată Structura sistemului hidraulic de schimbare automată este diferită de figură, însă principiul de reglare a ciocanului este același.

Metoda de ajustare

Cu o baterie uscată și baterii, ampermetru în serie, apoi conectat la bateria din coloana de reglare. Porniți motorul și creșteți treptat viteza, la închiderea contactului atunci când aparatul de observare a chelnerilor de pe indicatorul ampermetru. Dacă indicatorul ampermetru la oscilația "+", care dezvăluie performanța unei tensiuni înalte închise, ar trebui să slăbească tensiunea arcului; dacă indicatorul ampermetru la "-" leagăn părtinitor, apoi a arătat că tensiunea de închidere este scăzută, ar trebui să crească tensiunea de primăvară. Pentru a repeta reglajul până la închiderea contactului atunci când indicatorul ampermetru nu se leagă, atunci dezvăluiți performanța corespunzătoare a tensiunii închise.

Cu două baterii uscate și baterii, ampermetru în serie, conectat la regulatorul din borna bateriei. Porniți motorul și măriți treptat viteza. Când funcționează regulatorul, uita-te la pointer ampermetru. Dacă indicatorul ampermetru pentru a "+" oscilația părtinitoare, care dezvăluie performanța regulatorului de înaltă tensiune, ar trebui să reducă tensiunea arcului; dacă indicatorul ampermetru pentru a "-" oscilația părtinitoare, dezvăluind performanța regulatorului de joasă tensiune, ar trebui să crească tensiunea arcului. Pentru a repeta reglajul până când regulatorul din efect, indicatorul pentru ampermetru nu se leagă, atunci dezvăluiți că este adecvată performanța regulatorului de tensiune.

Motivul pentru această ajustare este: bateriile uscate și bateriile în serie, există un anumit potențial, iar generatorul este declarat tensiunea inevitabilă, atunci când cele două nu vor apărea la producerea curentului. Potențialul anterior este mai mare decât cel din urmă, indicatorul ampermetru față de "-" părtinire, și invers față de "+" părtinire. Atâta timp cât diferența de potențial este aproape egală, indicatorul pentru ampermetru nu se leagă.

Utilizați întreținerea

Autoritatea de reglementare în cursul utilizării generale a capacului nu este permis să îndepărteze capacul, situația normală este de aproximativ 200h fiecare lucrare pentru o inspecție cuprinzătoare și întreținere, conținutul său este după cum urmează:

1, scoateți carcasa, verificați suprafața de contact cu murdărie și ardeți. Dacă există murdărie, puteți utiliza o hârtie mai curată pentru a șterge suprafața de contact. Dacă contactul are loc în urma ablației sau a unui plan neuniform cauzat de contactul sărac, în general cu șmirghel "00" sau cu nisip pentru a lustrui și, în final, ștergeți cu hârtie curată.

2, verificați integritatea îmbinărilor, măsurați rezistența și rezistența fiecărei bobine. Dacă este deteriorat, reparați sau înlocuiți în timp piesele noi.

3, verificați tensiunea închisă și curentul inversat al întrerupătorului, limita de tensiune a regulatorului de tensiune, limita de curent a restrictorului și contactele diferite ale spațiului și spațiului de aer. Dacă nu respectați cerințele, ar trebui să fie ajustate.

4, verificați reglajul ajustat, pornirea motorului diesel ar trebui să acorde atenție respectării instrucțiunilor indicatorul ampermetru de încărcare. Dacă motorul diesel funcționează la o viteză medie sau mai mare, indicatorul pentru ampermetru continuă să indice partea "-", indicând faptul că contactul întreruptorului nu este deconectat și comutatorul de împământare trebuie deconectat rapid; în caz contrar, bateria, regulatorul și generatorul de încărcare Dacă motorul diesel pornește la viteza nominală după ce indicatorul pentru ampermetru încă indică valoarea "0", ajustarea nu este ajustată în conformitate cu cerințele tehnice, trebuie verificată și reglată.