Acasă > Stiri > Conţinut

Controlul și întreținerea inspectorului

Oct 18, 2017

Valoarea măsurată a parametrului procesului de producție este comparată cu valoarea dată, abaterea este generată și semnalul de ieșire este generat în conformitate cu o anumită regulă de reglare pentru a împinge servomotorul pentru a elimina cantitatea de deviație, astfel încât parametrul să fie păstrat în vecinătate din valoarea dată sau controlerul se modifică în conformitate cu legea predeterminată

Descrierea rapidă

Regulator, este un fel de o varietate de metode și moduri de a realiza, de a schimba un parametru, de a avea nevoie de mediu, de un instrument. Guvernatorul zilnic, schimbătorul de viteze, sunt unul dintre aceștia, mașini și trenuri, sateliți spațiu și așa mai departe pentru a utiliza autoritatea de reglementare. Programatorul regulator este un fel de regulator, regulator programabil, de asemenea cunoscut ca regulator digital sau regulator de buclă unică. Este o componentă bazată pe microprocesor a unui nou autor de reglementare. Diferitele sale funcții pot fi modificate prin modificarea metodei de programare (programare) pentru a obține, așa numitul regulator programabil.

Regulatorul trebuie să regleze tensiunea aparatului, mai întâi pentru a preveni deteriorarea prea mare a tensiunii bateriei, în timp ce tensiunea generatorului este prea mică pentru a întrerupe linia dintre baterie, menționată mai sus este generatorul de curent continuu. Dacă alternatorul este doar o funcție de reglare.

Metoda de ajustare

Cu o baterie uscată și baterii, ampermetru în serie, apoi conectat la bateria din coloana de reglare. Porniți motorul și creșteți treptat viteza, la închiderea contactului atunci când aparatul de observare a chelnerilor de pe indicatorul ampermetru. Dacă indicatorul ampermetru la oscilația "+", care dezvăluie performanța unei tensiuni înalte închise, ar trebui să slăbească tensiunea arcului; dacă indicatorul ampermetru la "-" leagăn părtinitor, apoi a arătat că tensiunea de închidere este scăzută, ar trebui să crească tensiunea de primăvară. Pentru a repeta reglajul până la închiderea contactului atunci când indicatorul ampermetru nu se leagă, atunci dezvăluiți performanța corespunzătoare a tensiunii închise.

Cu două baterii uscate și baterii, ampermetru în serie, conectat la regulatorul din borna bateriei. Porniți motorul și măriți treptat viteza. Când funcționează regulatorul, uita-te la pointer ampermetru. Dacă indicatorul ampermetru pentru a "+" oscilația părtinitoare, care dezvăluie performanța regulatorului de înaltă tensiune, ar trebui să reducă tensiunea arcului; dacă indicatorul ampermetru pentru a "-" oscilația părtinitoare, dezvăluind performanța regulatorului de joasă tensiune, ar trebui să crească tensiunea arcului. Pentru a repeta reglajul până când regulatorul din efect, indicatorul pentru ampermetru nu se leagă, atunci dezvăluiți că este adecvată performanța regulatorului de tensiune.

Motivul pentru această ajustare este: bateriile uscate și bateriile în serie, există un anumit potențial, iar generatorul este declarat tensiunea inevitabilă, atunci când cele două nu vor apărea la producerea curentului. Potențialul anterior este mai mare decât cel din urmă, indicatorul ampermetru față de "-" părtinire, și invers față de "+" părtinire. Atâta timp cât diferența de potențial este aproape egală, indicatorul pentru ampermetru nu se leagă.

Autoritatea de reglementare în cursul utilizării generale a capacului nu este permis să îndepărteze capacul, situația normală este de aproximativ 200h fiecare lucrare pentru o inspecție cuprinzătoare și întreținere, conținutul său este după cum urmează:

1, scoateți carcasa, verificați suprafața de contact cu murdărie și ardeți. Dacă există murdărie, puteți utiliza o hârtie mai curată pentru a șterge suprafața de contact. Dacă contactul are loc în urma ablației sau a unui plan neuniform cauzat de contactul sărac, în general cu șmirghel "00" sau cu nisip pentru a lustrui și, în final, ștergeți cu hârtie curată.

2, verificați integritatea îmbinărilor, măsurați rezistența și rezistența fiecărei bobine. Dacă este deteriorat, reparați sau înlocuiți în timp piesele noi.

3, verificați tensiunea închisă și curentul inversat al întrerupătorului, limita de tensiune a regulatorului de tensiune, limita de curent a restrictorului și contactele diferite ale spațiului și spațiului de aer. Dacă nu respectați cerințele, ar trebui să fie ajustate.

4, verificați reglajul ajustat, pornirea motorului diesel ar trebui să acorde atenție respectării instrucțiunilor indicatorul ampermetru de încărcare. Dacă motorul diesel funcționează la o viteză medie sau mai mare, indicatorul pentru ampermetru continuă să indice partea "-", indicând faptul că contactul întreruptorului nu este deconectat și comutatorul de împământare trebuie deconectat rapid; în caz contrar, bateria, regulatorul și generatorul de încărcare Dacă motorul diesel pornește la viteza nominală după ce indicatorul pentru ampermetru încă indică valoarea "0", ajustarea nu este ajustată în conformitate cu cerințele tehnice, trebuie verificată și reglată.